19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gazeteci Ercan'ın vekaleti Milletvekili Türkkan'daydı

Gebze 18.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 18.10.2021 - 12:39
 

Gazeteci Ercan'ın vekaleti Milletvekili Türkkan'daydı

Gebze'nin köklü ailelerinden Ercan ailesinin kızlarının nişan törenine katılan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Marmaris'te bir toplantıda bulunan gazeteci Yüksel Ercan'a vekalet etti, genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Gazeteci Yüksel Ercan'ın Marmaris'te yerel basın buluşması programında olması nedeniyle vekaleti üstlenen Türkkan, kız amcası Ercan'ın yerine yüzükleri takma görevini üstlendi. ERCAN AİLESİNİ TEMSİLEN BURADAYIM Melek - Gürsel Ercan çiftinin kızları, usta gazeteciler Yüksel ve Yavuz Ercan ve kamuoyunun "Büyük Patron" olarak tanıdığı Muzaffer Ercan'ın  yeğenleri Endüstri mühendisi Fatma Ercan ile İlknur - Abdullah Ekinci'nin oğulları Elektrik-Elektronik mühendisi Tolga Ekinci'nin nişan törenleri 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00 - ile 20.00 arasında Yamanlar Düğün Salonunda gerçekleşti. SİYASETE BAŞLADIĞIM ANDAN İTİBEREN ERCAN AİLESİ YANIMDA Hayatlarının bundan sonraki bölümünü beraber yürümeye karar veren genç çiftin nişan yüzüklerini İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan takarken, Ercan ve Ekinci ailesinin mutluluklarına ortak olmak üzere Gebze'ye gelen Türkkan , nişan merasiminde "Siyasete başladığım günden itibaren Ercan ailesi hep yanımda oldu, Kendileri ile uzun yıllara dayalı bir dostluğum var, Yüksel Ercan daha önceden programlanmış bir toplantı için şu an Marmaris'te bende kız tarafının temsilcisi olarak buradayım, Fatma ve Tolga'ya bir ömür mutluluklar diliyorum" diye konuştu.
Gebze'nin köklü ailelerinden Ercan ailesinin kızlarının nişan törenine katılan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Marmaris'te bir toplantıda bulunan gazeteci Yüksel Ercan'a vekalet etti, genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Gazeteci Yüksel Ercan'ın Marmaris'te yerel basın buluşması programında olması nedeniyle vekaleti üstlenen Türkkan, kız amcası Ercan'ın yerine yüzükleri takma görevini üstlendi.

ERCAN AİLESİNİ TEMSİLEN BURADAYIM

Melek - Gürsel Ercan çiftinin kızları, usta gazeteciler Yüksel ve Yavuz Ercan ve kamuoyunun "Büyük Patron" olarak tanıdığı Muzaffer Ercan'ın  yeğenleri Endüstri mühendisi Fatma Ercan ile İlknur - Abdullah Ekinci'nin oğulları Elektrik-Elektronik mühendisi Tolga Ekinci'nin nişan törenleri 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00 - ile 20.00 arasında Yamanlar Düğün Salonunda gerçekleşti.
SİYASETE BAŞLADIĞIM ANDAN İTİBEREN ERCAN AİLESİ YANIMDA

Hayatlarının bundan sonraki bölümünü beraber yürümeye karar veren genç çiftin nişan yüzüklerini İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan takarken, Ercan ve Ekinci ailesinin mutluluklarına ortak olmak üzere Gebze'ye gelen Türkkan , nişan merasiminde "Siyasete başladığım günden itibaren Ercan ailesi hep yanımda oldu, Kendileri ile uzun yıllara dayalı bir dostluğum var, Yüksel Ercan daha önceden programlanmış bir toplantı için şu an Marmaris'te bende kız tarafının temsilcisi olarak buradayım, Fatma ve Tolga'ya bir ömür mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.