Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Kuranı-Kerim Tilaveti

Kocaeli 10.11.2021 - 16:15, Güncelleme: 10.11.2021 - 16:15
 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Kuranı-Kerim Tilaveti

Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Kuranı-Kerim Tilaveti

Ebediyete irtihalinin 83. Yıl Dönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gazilerimiz için eş zamanlı olarak bütün camilerde Kuranı-Kerim Tilaveti ve Dua programı düzenlendi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz anma programının ardından Fevziye Camii’nde düzenlenen Kuranı-Kerim Tilaveti ve Dua programına katıldı. Programa; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Vali Yardımcısı Ali Ada, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İl Müftüsü Sinan Cihan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fevziye Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, GaziMustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerimiz ve merhum Gazilerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlar yapıldı. KORE GAZİSİ NACİ GÜLER’İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI Kılınan öğle namazı ve yapılan duaların ardından Vali Seddar Yavuz, Kore Gazisi Naci Güler’in cenaze törenine katılarak, merhum Gazimiz için dualar etti. Merhum Kore Gazisi Naci Güler’in yakınları ile de yakından ilgilenen Vali Yavuz, başsağlığı temennisinde bulundu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Kuranı-Kerim Tilaveti

Ebediyete irtihalinin 83. Yıl Dönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın

eşsiz Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum

Gazilerimiz için eş zamanlı olarak bütün camilerde Kuranı-Kerim Tilaveti ve Dua programı düzenlendi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz anma programının ardından Fevziye Camii’nde düzenlenen Kuranı-Kerim Tilaveti ve Dua programına katıldı. Programa; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Vali Yardımcısı Ali Ada, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İl Müftüsü Sinan Cihan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fevziye Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, GaziMustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerimiz ve merhum Gazilerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlar yapıldı.

KORE GAZİSİ NACİ GÜLER’İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Kılınan öğle namazı ve yapılan duaların ardından Vali Seddar Yavuz, Kore Gazisi Naci Güler’in

cenaze törenine katılarak, merhum Gazimiz için dualar etti. Merhum Kore Gazisi Naci Güler’in

yakınları ile de yakından ilgilenen Vali Yavuz, başsağlığı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.