19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediyesi kendi üretiyor

Gebze 26.01.2021 - 16:07, Güncelleme: 26.01.2021 - 16:07
 

Gebze Belediyesi kendi üretiyor

Gebze Belediyesi kendi üretiyor

Gebze Belediyesi, park ve bahçelerde kullanılan bankları kendi atölyesinde üretiyor. Belediyenin marangozları tarafından minimum maliyetle imal edilen bankları Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı. Gebze Belediyesi, halka açık park ve bahçelerde kullanılması amacıyla kendi marangozhanesinde bank ve piknik masası üretiyor. Belediyenin marangozları tarafından minimum maliyetle imal edilen bankları Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı. Konu ile ilgili değerlenmede bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bank imalatında kullanılan metal ve ahşap malzemeleri satın alarak atölyemizde üretiyoruz. Böylece maliyeti önemli ölçüde düşürerek belediyemizin kısıtlı imkan ve gelirlerini en verimli şekilde kullanmış oluyoruz. BELEDİYE GELİRİNİ BİLİNÇLİ KULLANIYORUZ Üretmiş olduğumuz bu bankları ihtiyaç duyulan alanlarda kullanıyoruz. Halkımız da belediye gelirlerimizi bilinçli kullanıp ortaya güzel işler çıkarmamızdan büyük memnuniyet duyuyor. İlçemizin daha da güzel bir görünüme kavuşması ve halkımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı atölye videosu kısa zaman içinde Gebzelilerden yüzlerce beğeni aldı.
Gebze Belediyesi kendi üretiyor

Gebze Belediyesi, park ve bahçelerde kullanılan bankları kendi atölyesinde üretiyor. Belediyenin marangozları tarafından minimum maliyetle imal edilen bankları Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı.

Gebze Belediyesi, halka açık park ve bahçelerde kullanılması amacıyla kendi marangozhanesinde bank ve piknik masası üretiyor. Belediyenin marangozları tarafından minimum maliyetle imal edilen bankları Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı. Konu ile ilgili değerlenmede bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bank imalatında kullanılan metal ve ahşap malzemeleri satın alarak atölyemizde üretiyoruz. Böylece maliyeti önemli ölçüde düşürerek belediyemizin kısıtlı imkan ve gelirlerini en verimli şekilde kullanmış oluyoruz.

BELEDİYE GELİRİNİ BİLİNÇLİ KULLANIYORUZ

Üretmiş olduğumuz bu bankları ihtiyaç duyulan alanlarda kullanıyoruz. Halkımız da belediye gelirlerimizi bilinçli kullanıp ortaya güzel işler çıkarmamızdan büyük memnuniyet duyuyor. İlçemizin daha da güzel bir görünüme kavuşması ve halkımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı atölye videosu kısa zaman içinde Gebzelilerden yüzlerce beğeni aldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.