19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediyesi, ÖSYM Binasını Devraldı

Gebze 07.01.2022 - 15:03, Güncelleme: 07.01.2022 - 15:03
 

Gebze Belediyesi, ÖSYM Binasını Devraldı

Gebze Belediyesi, ÖSYM Binasını Devraldı

Gebze Belediyesi, iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak eski ÖSYM binasını devraldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski ÖSYM merkezi olan binayı düzenlenen sembolik törenle devraldı. Gebze Belediyesi tarafından yapılacak iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak binanın anahtarını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’dan alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Önceden Gebze Teknik Üniversitemizin kuruluş binası olan şimdiki ÖSYM binasındayız. Bugün devraldığımız bu binada anne, kadın-çocuk eğitim merkezimizi oluşturacağız. Üniversitemizin kıymetli yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerin ve mutabakatın ardından bugün devrini sağlıyoruz. Bina kuruluş amacına uygun olarak yine eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bir merkeze dönüşmüş olacak. Kıymetli rektör hocamızdan bugün anahtarını teslim aldığımız binanın Gebze’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Gebze Belediyesi, ÖSYM Binasını Devraldı

Gebze Belediyesi, iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak eski ÖSYM binasını devraldı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski ÖSYM merkezi olan binayı düzenlenen sembolik törenle devraldı. Gebze Belediyesi tarafından yapılacak iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak binanın anahtarını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’dan alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Önceden Gebze Teknik Üniversitemizin kuruluş binası olan şimdiki ÖSYM binasındayız. Bugün devraldığımız bu binada anne, kadın-çocuk eğitim merkezimizi oluşturacağız. Üniversitemizin kıymetli yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerin ve mutabakatın ardından bugün devrini sağlıyoruz. Bina kuruluş amacına uygun olarak yine eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bir merkeze dönüşmüş olacak. Kıymetli rektör hocamızdan bugün anahtarını teslim aldığımız binanın Gebze’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.