Gebze BİLSEM öğrencileri yazdı!

Gebze 28.09.2021 - 09:42, Güncelleme: 28.09.2021 - 09:42
 

Gebze BİLSEM öğrencileri yazdı!

Gebze BİLSEM öğrencileri yazdı!

Bir yıl çalışma neticesinde ortaya çıkarılan ve öğrencilerin yazılarından seçerek hazırlanan Ortaya Karışık kitabı çıktı.  Gebze BİLSEM öğrencilerinin korona döneminde yazarlık eğitimi alarak düzenlediği çalışma neticesinde kitaplaştı. Gebze Ticaret Odası destekleri ile basılan kitabın 2 Ekim'de Osman Hamdi Bey'de imza günü olacak. Öğrencilerin imzalayacağı kitap için tüm Gebzeliler davetli olduğu bildirildi. Ayrıca programda BİLSEM öğretmenlerinden Musa Yaşaroğlu tarafından kaleme alınan Mukaddes Yükün Hamalı adlı kitabı da öğrencilerle birlikte düzenlenen imza günün de yerini alacak.
Gebze BİLSEM öğrencileri yazdı!

Bir yıl çalışma neticesinde ortaya çıkarılan ve öğrencilerin yazılarından seçerek hazırlanan Ortaya Karışık kitabı çıktı. 

Gebze BİLSEM öğrencilerinin korona döneminde yazarlık eğitimi alarak düzenlediği çalışma neticesinde kitaplaştı. Gebze Ticaret Odası destekleri ile basılan kitabın 2 Ekim'de Osman Hamdi Bey'de imza günü olacak. Öğrencilerin imzalayacağı kitap için tüm Gebzeliler davetli olduğu bildirildi. Ayrıca programda BİLSEM öğretmenlerinden Musa Yaşaroğlu tarafından kaleme alınan Mukaddes Yükün Hamalı adlı kitabı da öğrencilerle birlikte düzenlenen imza günün de yerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.