Gebze Bölgesi’nde 3. doz aşılama başladı

Sağlık 07.07.2021 - 13:14, Güncelleme: 07.07.2021 - 13:14
 

Gebze Bölgesi’nde 3. doz aşılama başladı

Gebze Bölgesi’nde 3. doz aşılama başladı

50 yaş üstü ve sağlık çalışanlarına 3 doz aşı yapılması kararının alınmasının ardında Gebze Bölgesi’nde sağlıkçılar ve protokol üyeleri aşılarını olmaya başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu aşılarını birlikte olurken, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan vatandaşlara aşı çağrısında bulundu. Koronavirüse karşı en etkili mücadele silahı olan aşı uygulamaları Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütülüyor. 55 milyona yaklaşan aşılama sayısı ile vakalardaki düşüş, hayatları normale çevirmeye başladı. 2 doz şeklinde uygulanan aşılar, 50 yaş üstü ve sağlık çalışanlarının üçüncü doz aşı olması kararı alınması ile 3. doz aşılar Gebze Bölgesi’nde uygulanmaya başlandı. SALGININ SONU AŞI İLE GELECEK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu aşılarını birlikte oldu. 50 yaş üstüne aşı çağrısında bulunan Çakmak, “Bugün 2. Doz aşımızı olduk. Gebze İlçe Sağlık Müdürümüz İlhan Kadıoğlu da 3. doz aşısını bizimle birlikte yaptırdı. Salgının sonu aşı ile gelecek. Toplumsal bağışıklık için ve yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için Kocaelili hemşerilerimizi aşı olmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu. ARTIK HASTALIK VE ÖLÜM HABERİ DUYMAK İSTEMİYORUZ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş 3. doz aşısını olduğunu belirterek, “Süresi dolan aşımızı yaptık. Vatandaşlarımızın özellikle aşılarını yaptırmaları ricamızdır. Artık hastalık ve ölüm haberlerini duymak istemiyoruz. İnanıyorum ki siz de aynı duyguları hissediyorsunuzdur. O zaman hastanemizde sizi bekliyoruz” dedi. ZAFERE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ 3. doz aşısını olan bir diğer isim ise Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, “Bilmenizi isterim ki zor günlerde büyük işlerin üstesinden birlikte geldik. Birlikte sabrettik, birlikte mücadele ettik ve zafere birlikte yürüyoruz. Salgına son darbeyi vuracak olan, aşı ile toplumsal bağışıklığı elde etmektir. Salgına karşı gücümüzün artması oranın yükselmesine bağlı. Aşımızı yaptıralım” diye konuştu.
Gebze Bölgesi’nde 3. doz aşılama başladı

50 yaş üstü ve sağlık çalışanlarına 3 doz aşı yapılması kararının alınmasının ardında Gebze Bölgesi’nde sağlıkçılar ve protokol üyeleri aşılarını olmaya başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu aşılarını birlikte olurken, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan vatandaşlara aşı çağrısında bulundu.

Koronavirüse karşı en etkili mücadele silahı olan aşı uygulamaları Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütülüyor. 55 milyona yaklaşan aşılama sayısı ile vakalardaki düşüş, hayatları normale çevirmeye başladı. 2 doz şeklinde uygulanan aşılar, 50 yaş üstü ve sağlık çalışanlarının üçüncü doz aşı olması kararı alınması ile 3. doz aşılar Gebze Bölgesi’nde uygulanmaya başlandı.

SALGININ SONU AŞI İLE GELECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu aşılarını birlikte oldu. 50 yaş üstüne aşı çağrısında bulunan Çakmak, “Bugün 2. Doz aşımızı olduk. Gebze İlçe Sağlık Müdürümüz İlhan Kadıoğlu da 3. doz aşısını bizimle birlikte yaptırdı. Salgının sonu aşı ile gelecek. Toplumsal bağışıklık için ve yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için Kocaelili hemşerilerimizi aşı olmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

ARTIK HASTALIK VE ÖLÜM HABERİ DUYMAK İSTEMİYORUZ

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş 3. doz aşısını olduğunu belirterek, “Süresi dolan aşımızı yaptık. Vatandaşlarımızın özellikle aşılarını yaptırmaları ricamızdır. Artık hastalık ve ölüm haberlerini duymak istemiyoruz. İnanıyorum ki siz de aynı duyguları hissediyorsunuzdur. O zaman hastanemizde sizi bekliyoruz” dedi.

ZAFERE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

3. doz aşısını olan bir diğer isim ise Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, “Bilmenizi isterim ki zor günlerde büyük işlerin üstesinden birlikte geldik. Birlikte sabrettik, birlikte mücadele ettik ve zafere birlikte yürüyoruz. Salgına son darbeyi vuracak olan, aşı ile toplumsal bağışıklığı elde etmektir. Salgına karşı gücümüzün artması oranın yükselmesine bağlı. Aşımızı yaptıralım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.