Gebze Bölgesi’nde 50 okul tadilata girecek!

Gebze 07.08.2021 - 12:41, Güncelleme: 07.08.2021 - 12:41
 

Gebze Bölgesi’nde 50 okul tadilata girecek!

Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim sezonu başlamadan il genelindeki 151 anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, kütüphane ve okul laboratuvarında tadilat başlattı. Tadilat çalışmaları bazı okullarda tamamlanırken, bazı okullarda ise hala devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim ve öğretim yılı başlamadan okullarda yapılması gereken tadilatlar için çalışmaların sonuna geldi. Birçok okulda tadilat çalışmaları biterken, bazı okullarda ise hala devam ediyor. 12 ilçede 15'i anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, okul laboratuvarı ve ilçe kütüphanesinde tadilat çalışmaları yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eylül ayında başlayacağı açıklanan yüz yüze eğitim için de hazırlıklarını yürütüyor. Bu kapsamda Gebze Bölgesi’ndeki ilçeler arasında en fazla okul Gebze’de, en az okul ise Dilovası’nda tadilata alındı. Gebze’de 16, Darıca’da 11, Dilovası’nda 9, Çayırova’da 14, İzmit’te 32, Körfez’de 8, Derince’de 9, Karamürsel’de 9, Gölcük’te 12, Başiskele’de 9, Kartepe’de 18, Kandıra’da ise 3 olmak üzere toplam 151 okul tadilata alındı. GEBZE Diler Demir Ortaokulu, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Zafer İlkokulu, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alaattin Kurt Anadolu Lisesi, Kirazpınar İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Mollafenari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kargalı İlkokulu, İhracatçılar Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İlkokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Yücel Boru Fen Lisesi. DARICA Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağlarbaşı Ortaokulu, Darıca Ortaokulu, Kemal Aligül İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu, Cemil Meriç İlkokulu, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu, Sarkuysan İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi Laboratuvarı. DİLOVASI Tavşancıl Marshall Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Demirciler İlkokulu, Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokulu, Şehit Ömer Özavcı İlkokulu, Dilovası Yahya Kaptan İlkokulu, Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tavşancıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. ÇAYIROVA 24 Kasım Ortaokulu, Hanife Soykan Ortaokulu, Şehit Davut Ali Karadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şekerpınar TOKİ Anaokulu, İstiklal İlkokulu, Çayırova Ortaokulu, Güzeltepe Akçakoca İlkokulu, Tahsin Tahran Ortaokulu, Yapı Kredi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi, TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeni Mahalle Ortaokulu.
Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim sezonu başlamadan il genelindeki 151 anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, kütüphane ve okul laboratuvarında tadilat başlattı. Tadilat çalışmaları bazı okullarda tamamlanırken, bazı okullarda ise hala devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim ve öğretim yılı başlamadan okullarda yapılması gereken tadilatlar için çalışmaların sonuna geldi. Birçok okulda tadilat çalışmaları biterken, bazı okullarda ise hala devam ediyor. 12 ilçede 15'i anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, okul laboratuvarı ve ilçe kütüphanesinde tadilat çalışmaları yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eylül ayında başlayacağı açıklanan yüz yüze eğitim için de hazırlıklarını yürütüyor. Bu kapsamda Gebze Bölgesi’ndeki ilçeler arasında en fazla okul Gebze’de, en az okul ise Dilovası’nda tadilata alındı. Gebze’de 16, Darıca’da 11, Dilovası’nda 9, Çayırova’da 14, İzmit’te 32, Körfez’de 8, Derince’de 9, Karamürsel’de 9, Gölcük’te 12, Başiskele’de 9, Kartepe’de 18, Kandıra’da ise 3 olmak üzere toplam 151 okul tadilata alındı.

GEBZE

Diler Demir Ortaokulu, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Zafer İlkokulu, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alaattin Kurt Anadolu Lisesi, Kirazpınar İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Mollafenari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kargalı İlkokulu, İhracatçılar Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İlkokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Yücel Boru Fen Lisesi.

DARICA

Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağlarbaşı Ortaokulu, Darıca Ortaokulu, Kemal Aligül İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu, Cemil Meriç İlkokulu, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu, Sarkuysan İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi Laboratuvarı.

DİLOVASI

Tavşancıl Marshall Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Demirciler İlkokulu, Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokulu, Şehit Ömer Özavcı İlkokulu, Dilovası Yahya Kaptan İlkokulu, Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tavşancıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

ÇAYIROVA

24 Kasım Ortaokulu, Hanife Soykan Ortaokulu, Şehit Davut Ali Karadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şekerpınar TOKİ Anaokulu, İstiklal İlkokulu, Çayırova Ortaokulu, Güzeltepe Akçakoca İlkokulu, Tahsin Tahran Ortaokulu, Yapı Kredi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi, TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeni Mahalle Ortaokulu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.