19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Bölgesi’nde ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı

Gebze 12.04.2021 - 17:36, Güncelleme: 12.04.2021 - 17:36
 

Gebze Bölgesi’nde ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı

Gebze Bölgesi’nde ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Valiliğimizin koordinasyonunda ekonomik yoksunluk içinde bulunan her bir ailenin ihtiyaçlarını gidermek üzere gıda kolileri ve alışveriş kartları hazırlanarak kaymakamlıklarımız ve il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıflarımız aracılığıyla dağıtımına başlanmıştır” dedi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir açıklama yaparak Ramazan ayında, organize sanayi bölgeleri, liman işletmeleri, hayırsever iş insanları ve devletin tüm imkanları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş kartları hazırlandığını ve bu kartların ilçe kaymakamlıkları ve vakıflar aracılığıyla dağıtıma çıktığını söyledi. Vali yavuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla karşıladığımız rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayına kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayında da Devletimizin tüm birimleriyle halkımızın hizmetinde olmaya, aşımızı paylaşarak gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Valiliğimizin koordinasyonunda; Organize Sanayi Bölgelerimiz, Liman İşletmelerimiz, hayırsever iş insanlarımız ve Devletimizin tüm imkanları ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan her bir ailenin ihtiyaçlarını gidermek üzere gıda kolileri ve alışveriş kartları hazırlanarak Kaymakamlıklarımız ve İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımız aracılığıyla dağıtımına başlanmıştır. BİZE ULAŞIN Yardımlardan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımıza ait aşağıda numaraları belirtilen telefonları arayarak talepte bulunabilirler. İl Valisi olarak ben, Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız bizzat sahada olacak ve bu çalışmaları takip edeceğiz. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini; pandemi tedbirlerine ve alınan kararlara riayet ederek Ramazan Bayramına hep beraber, sağlıkla kavuşmayı diliyorum.” ÇAYIROVA SYDV (262)6589994 DARICA SYDV       (262)7456525 DİLOVASI SYDV   (262)7542391 GEBZE SYDV          (262)6419130
Gebze Bölgesi’nde ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Valiliğimizin koordinasyonunda ekonomik yoksunluk içinde bulunan her bir ailenin ihtiyaçlarını gidermek üzere gıda kolileri ve alışveriş kartları hazırlanarak kaymakamlıklarımız ve il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıflarımız aracılığıyla dağıtımına başlanmıştır” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir açıklama yaparak Ramazan ayında, organize sanayi bölgeleri, liman işletmeleri, hayırsever iş insanları ve devletin tüm imkanları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş kartları hazırlandığını ve bu kartların ilçe kaymakamlıkları ve vakıflar aracılığıyla dağıtıma çıktığını söyledi. Vali yavuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla karşıladığımız rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayına kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayında da Devletimizin tüm birimleriyle halkımızın hizmetinde olmaya, aşımızı paylaşarak gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Valiliğimizin koordinasyonunda; Organize Sanayi Bölgelerimiz, Liman İşletmelerimiz, hayırsever iş insanlarımız ve Devletimizin tüm imkanları ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan her bir ailenin ihtiyaçlarını gidermek üzere gıda kolileri ve alışveriş kartları hazırlanarak Kaymakamlıklarımız ve İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımız aracılığıyla dağıtımına başlanmıştır.

BİZE ULAŞIN

Yardımlardan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımıza ait aşağıda numaraları belirtilen telefonları arayarak talepte bulunabilirler. İl Valisi olarak ben, Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız bizzat sahada olacak ve bu çalışmaları takip edeceğiz. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini; pandemi tedbirlerine ve alınan kararlara riayet ederek Ramazan Bayramına hep beraber, sağlıkla kavuşmayı diliyorum.”

ÇAYIROVA SYDV (262)6589994

DARICA SYDV       (262)7456525

DİLOVASI SYDV   (262)7542391

GEBZE SYDV          (262)6419130

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.