19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze DEVA birinci yılını kutladı

Siyaset 07.11.2021 - 13:43, Güncelleme: 07.11.2021 - 13:43
 

Gebze DEVA birinci yılını kutladı

Gebze DEVA birinci yılını kutladı

DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatı kuruluşunun birinci yılını kutladı. Programda konuşan İl Başkanı Adem Koç, “Türkiye’nin ekonomik olarak kurtuluşunun tek yolu DEVA Partisi iktidarıdır” dedi. Gebze Salaş Cafe’de düzenlenen toplantıya; Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan Aydın, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda bir yıllık faaliyet raporu okundu ve sinevizyon gösterisi yapıldı. İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş konuşmasında, “Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz” derken bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti. “TEK ÇÖZÜM DEVA PARTİSİ İKTİDARIDIR” DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç ise konuşmasına; Kocaeli siyaseti için Gebze bölgesinin önemine dikkat çekerek, bugün ayrıca il ilçe danışma meclisinin de Gebze’de başlatıldığını söyledi. Saha çalışmaları ve vatandaşla yüz-yüze yapılan çalışmaları önemsediklerini söyleyen Koç, “Bunun yanı sıra sürekli ev ziyaretleri yapıyoruz. Biliyorum çok çalışmaktan başka yolumuz yok. Bütün zorlukları birlikte yeneceğiz. Kocaeli olarak 6 ayda iki kez genel başkanımızı ilimize getirdik. Şu ortamda memlekette sorunu çözecek tek parti DEVA Partisidir. Ülkemizin sorunlarını 20 ana başlıkta topladık ve çözüm önerileri sunduk. Bugün verilere bakınca içimiz yanıyor. Hukukun üstünlüğü açısından dünyada 117, sefalet açısından da 21. Sıradayız. Herkes artık şunu gördü ki vatandaş sandığı bekliyor ve lastik artık jantın üzerinde gidiyor. Türkiye’nin ekonomik olarak düze çıkmasının tek adresi DEVA Partisi’dir” dedi.
Gebze DEVA birinci yılını kutladı

DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatı kuruluşunun birinci yılını kutladı. Programda konuşan İl Başkanı Adem Koç, “Türkiye’nin ekonomik olarak kurtuluşunun tek yolu DEVA Partisi iktidarıdır” dedi.

Gebze Salaş Cafe’de düzenlenen toplantıya; Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan Aydın, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda bir yıllık faaliyet raporu okundu ve sinevizyon gösterisi yapıldı. İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş konuşmasında, “Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz” derken bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

“TEK ÇÖZÜM DEVA PARTİSİ İKTİDARIDIR”

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç ise konuşmasına; Kocaeli siyaseti için Gebze bölgesinin önemine dikkat çekerek, bugün ayrıca il ilçe danışma meclisinin de Gebze’de başlatıldığını söyledi. Saha çalışmaları ve vatandaşla yüz-yüze yapılan çalışmaları önemsediklerini söyleyen Koç, “Bunun yanı sıra sürekli ev ziyaretleri yapıyoruz. Biliyorum çok çalışmaktan başka yolumuz yok. Bütün zorlukları birlikte yeneceğiz. Kocaeli olarak 6 ayda iki kez genel başkanımızı ilimize getirdik. Şu ortamda memlekette sorunu çözecek tek parti DEVA Partisidir. Ülkemizin sorunlarını 20 ana başlıkta topladık ve çözüm önerileri sunduk. Bugün verilere bakınca içimiz yanıyor. Hukukun üstünlüğü açısından dünyada 117, sefalet açısından da 21. Sıradayız. Herkes artık şunu gördü ki vatandaş sandığı bekliyor ve lastik artık jantın üzerinde gidiyor. Türkiye’nin ekonomik olarak düze çıkmasının tek adresi DEVA Partisi’dir” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.