19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze DEVA’ya Körfez’den kutlama

Siyaset 07.07.2021 - 09:48, Güncelleme: 07.07.2021 - 09:48
 

Gebze DEVA’ya Körfez’den kutlama

Gebze DEVA’ya Körfez’den kutlama

KAISİAD ve eski başkanı ve HAS Parti Körfez eski ilçe başkanı Mehmet Irak, DEVA Partisi Gebze ilçe yönetimini kutladı. Genel Başkan Ali Babacan’a Gebzespor forması verilmesi ile ilgili açıklama yapan Irak; "Söylemler eyleme dönüşmediği müddetçe hiçbir kıymeti ve harbiyesi yoktur. Yıllardır Gebze ilçemizin İl olabilmesi için, her platformda yüksek perdeden dile getirirken, ilk defa bir siyasi partinin İlçe Başkanı Gebze İlçesinde Genel Başkanına 82 sırt numaralı Gebzespor'un formasını takdim ederek, bu söylemelerini eyleme dönüştürmesinden dolayı, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Sayın Kemal Memiş Beyefendiyi yürekten kutluyorum. Bu ve buna benzer eylemlerin bir başka örneklerini TBMM'de grubu olan partiler ile grubu olmayan tüm siyasi partilerin, ilçe başkanlarından da aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. GEBZE BÖLGESİ’NİN ASIL KALE OLDUĞUNU GÖRECEKLER Sözlerini sürdüren Irak, “Ayrıca; önümüzdeki seçimlerde düşünülen daraltılmış bölge sistemi ile Gebze bölgesi olan Batı yakasını sanırım ikinci bölge olarak seçime hazırlayacaklar ve 2.Bölge olarak seçime girecek. O zaman herkes gibi tüm siyasi partilerin de asıl kaleleri belli olacak. Ak Partinin kalesi olarak bilinen Kocaeli; aslında, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova, Hereke ve Körfez ilçesi ile yani her seçimde sıralamada 1 milletvekili verdikleri bu bölgenin asıl kale olduğunu görecekler. Şimdi göreceğiz daraltılmış bölgede Kocaeli'yi ikiye böldüğünüzde, İzmit, Başiskele, Gölcük, Karamürsel, Derince, Kandıra ve Kartepe'den siyaset yapan birini ikinci bölgeden sıraya yerleştirmeye kalkarsanız, sizin ne kadar samimi olduğunuz da ortaya çıkaracaktır. Sanırım o zaman hiçbir siyasi partinin ilçe başkanları ve o bölgede siyaset yapanlar buna asla müsaade etmeyecek ve razı olmayacaklardır. “GEBZE’YE BORCUNUZU İL YAPARAK ÖDEYİN” Irak, “Çünkü dün ve bugün konuşanlar ve yazanlar yarın da konuşacak ve yazmaya devam edecektir.  O gün hangi bölge kaç milletvekili çıkaracak hepimiz şahit olacağız. Batı yakasının oyları ile 2 - 3 ve üzeri seçilenler o gün hiçbirinin seçilemediğini, çoğunun Batı yakasından seçileceğini hepimiz göreceğiz. Bugüne kadar sizleri Ankara'ya taşıyan ve Milletvekili olarak gönderen Batı yakasına, hepiniz borçlusunuz. Borcunuzu Gebze'yi İl yaparak ödeme zamanınız gelmedi mi. Ne zaman bu ilçeye vefa borcunuzu ödeyeceksiniz?” Dedi.
Gebze DEVA’ya Körfez’den kutlama

KAISİAD ve eski başkanı ve HAS Parti Körfez eski ilçe başkanı Mehmet Irak, DEVA Partisi Gebze ilçe yönetimini kutladı. Genel Başkan Ali Babacan’a Gebzespor forması verilmesi ile ilgili açıklama yapan Irak; "Söylemler eyleme dönüşmediği müddetçe hiçbir kıymeti ve harbiyesi yoktur. Yıllardır Gebze ilçemizin İl olabilmesi için, her platformda yüksek perdeden dile getirirken, ilk defa bir siyasi partinin İlçe Başkanı Gebze İlçesinde Genel Başkanına 82 sırt numaralı Gebzespor'un formasını takdim ederek, bu söylemelerini eyleme dönüştürmesinden dolayı, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Sayın Kemal Memiş Beyefendiyi yürekten kutluyorum. Bu ve buna benzer eylemlerin bir başka örneklerini TBMM'de grubu olan partiler ile grubu olmayan tüm siyasi partilerin, ilçe başkanlarından da aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.

GEBZE BÖLGESİ’NİN ASIL KALE OLDUĞUNU GÖRECEKLER

Sözlerini sürdüren Irak, “Ayrıca; önümüzdeki seçimlerde düşünülen daraltılmış bölge sistemi ile Gebze bölgesi olan Batı yakasını sanırım ikinci bölge olarak seçime hazırlayacaklar ve 2.Bölge olarak seçime girecek. O zaman herkes gibi tüm siyasi partilerin de asıl kaleleri belli olacak. Ak Partinin kalesi olarak bilinen Kocaeli; aslında, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova, Hereke ve Körfez ilçesi ile yani her seçimde sıralamada 1 milletvekili verdikleri bu bölgenin asıl kale olduğunu görecekler. Şimdi göreceğiz daraltılmış bölgede Kocaeli'yi ikiye böldüğünüzde, İzmit, Başiskele, Gölcük, Karamürsel, Derince, Kandıra ve Kartepe'den siyaset yapan birini ikinci bölgeden sıraya yerleştirmeye kalkarsanız, sizin ne kadar samimi olduğunuz da ortaya çıkaracaktır. Sanırım o zaman hiçbir siyasi partinin ilçe başkanları ve o bölgede siyaset yapanlar buna asla müsaade etmeyecek ve razı olmayacaklardır.

“GEBZE’YE BORCUNUZU İL YAPARAK ÖDEYİN”

Irak, “Çünkü dün ve bugün konuşanlar ve yazanlar yarın da konuşacak ve yazmaya devam edecektir.  O gün hangi bölge kaç milletvekili çıkaracak hepimiz şahit olacağız. Batı yakasının oyları ile 2 - 3 ve üzeri seçilenler o gün hiçbirinin seçilemediğini, çoğunun Batı yakasından seçileceğini hepimiz göreceğiz. Bugüne kadar sizleri Ankara'ya taşıyan ve Milletvekili olarak gönderen Batı yakasına, hepiniz borçlusunuz. Borcunuzu Gebze'yi İl yaparak ödeme zamanınız gelmedi mi. Ne zaman bu ilçeye vefa borcunuzu ödeyeceksiniz?” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.