19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze doğumlu Cumhurbaşkanı adayı hayatını kaybetti

Gebze 28.04.2021 - 16:41, Güncelleme: 28.04.2021 - 16:41
 

Gebze doğumlu Cumhurbaşkanı adayı hayatını kaybetti

Gebze doğumlu Cumhurbaşkanı adayı hayatını kaybetti

TBMM 21. Dönem Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman (93) koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. TBMM 21. Dönem Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman (93) koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mail Büyükerman, bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Eskişehir Yunusemre Hastanesi’nde tedavi görmeye başlamıştı. Durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınan Büyükerman, dün hayatını kaybetti. Bıyığı ile dikkat çeken, Meclis’in renkli isimlerinden Büyükerman, 2000 yılında partisi DSP’nin kararına rağmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmuş, DSP’den istifa etmişti. Büyükerman ilginç çıkışlarıyla da dikkat çekiyordu. Meclis’in açılış gününde bakanlara ayrılan koltuklara oturup kalkmak istememesiyle gündeme gelmişti, 2000 yılında da kendisi için yaptırdığı mezarı ziyaret etmişti. 1928 Gebze doğumlu olan Büyükerman, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuydu.
Gebze doğumlu Cumhurbaşkanı adayı hayatını kaybetti

TBMM 21. Dönem Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman (93) koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

TBMM 21. Dönem Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman (93) koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mail Büyükerman, bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Eskişehir Yunusemre Hastanesi’nde tedavi görmeye başlamıştı. Durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınan Büyükerman, dün hayatını kaybetti. Bıyığı ile dikkat çeken, Meclis’in renkli isimlerinden Büyükerman, 2000 yılında partisi DSP’nin kararına rağmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmuş, DSP’den istifa etmişti. Büyükerman ilginç çıkışlarıyla da dikkat çekiyordu. Meclis’in açılış gününde bakanlara ayrılan koltuklara oturup kalkmak istememesiyle gündeme gelmişti, 2000 yılında da kendisi için yaptırdığı mezarı ziyaret etmişti. 1928 Gebze doğumlu olan Büyükerman, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.