Gebze Esnaf Odasında yeni başkan Alper Demir

Gebze 26.02.2022 - 18:38, Güncelleme: 26.02.2022 - 18:44
 

Gebze Esnaf Odasında yeni başkan Alper Demir

Gebze Esnaf Odasında yeni başkan Alper Demir

Gebze esnaf Odası'nın bugün yapılan seçimlerin D3 liste yarıştı mevcut Başkan Kamil Yılmaz ile Bayram kurt ve Alper Demir listesi yarıştı yapılan oylama sonucunda Alper Demir 450 oy alarak yeni başkan oldu Bayram kurt 308 Kamil Yılmaz için 340 oy aldı. Alper Demir kongre sonrası bir açıklama yaparak kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti, rakipler de kendisine başarılar diledi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; 2- Serbay ASLAN 3- Coşkun DENİZ 4- Talat KESGİN 5- Atilla AKTAŞ 6- Hüsniye YILDIZ 7- Ramazan BULDUM 8- Mehmet TOPRAK 9- Murat KOCAGÖZ 10- Mesut KAPLAN 11- Abdullah MALKOÇ
Gebze Esnaf Odasında yeni başkan Alper Demir

Gebze esnaf Odası'nın bugün yapılan seçimlerin D3 liste yarıştı mevcut Başkan Kamil Yılmaz ile Bayram kurt ve Alper Demir listesi yarıştı yapılan oylama sonucunda Alper Demir 450 oy alarak yeni başkan oldu Bayram kurt 308 Kamil Yılmaz için 340 oy aldı.

Alper Demir kongre sonrası bir açıklama yaparak kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti, rakipler de kendisine başarılar diledi.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

2- Serbay ASLAN

3- Coşkun DENİZ

4- Talat KESGİN

5- Atilla AKTAŞ

6- Hüsniye YILDIZ

7- Ramazan BULDUM

8- Mehmet TOPRAK

9- Murat KOCAGÖZ

10- Mesut KAPLAN

11- Abdullah MALKOÇ

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.