Gebze Galericiler Bu Davette Buluşuyor!

Gebze 04.12.2021 - 09:56, Güncelleme: 04.12.2021 - 09:56
 

Gebze Galericiler Bu Davette Buluşuyor!

Gebze Galericiler Bu Davette Buluşuyor!

Gebze Oto Galericiler Derneğinin düzenleyeceği davette tüm otomobil satıcısı işletmeler buluşuyor. Av. Mehmet Topkaya'nın konuşmacı olarak katılacağı programa tüm galerici işletmeler davet edildi. Program konusu '2.El Otomobil Satışlarında Yeni Yasal Düzenlemeler' olacağı bu davete  tüm Gebze Galericileri davet edildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşecek programa misafir olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de teşrif edecektir. Gebze Oto Galericiler Derneği olarak Osman Hamdi Bey kültür merkezinde 6 Aralık Pazartesi saat 19:30 da "2. elde yeni yasal düzenlemeler" konulu konferansımız olacaktır. Belediye başkanımızın katılım sağlayacağı konferansa tüm otomobil satıcısı işletmeler davetlidir.
Gebze Galericiler Bu Davette Buluşuyor!

Gebze Oto Galericiler Derneğinin düzenleyeceği davette tüm otomobil satıcısı işletmeler buluşuyor.

Av. Mehmet Topkaya'nın konuşmacı olarak katılacağı programa tüm galerici işletmeler davet edildi. Program konusu '2.El Otomobil Satışlarında Yeni Yasal Düzenlemeler' olacağı bu davete  tüm Gebze Galericileri davet edildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşecek programa misafir olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de teşrif edecektir.

Gebze Oto Galericiler Derneği olarak Osman Hamdi Bey kültür merkezinde 6 Aralık Pazartesi saat 19:30 da "2. elde yeni yasal düzenlemeler" konulu konferansımız olacaktır. Belediye başkanımızın katılım sağlayacağı konferansa tüm otomobil satıcısı işletmeler davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.