Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz TUTUKLANDI

Gebze 19.07.2016 - 23:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz TUTUKLANDI

Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, darbe teşebbüsünün yaşandığı gece jandarma komutanlığının önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşma ile takdir kazanırken, bugün polisin operasyonu ile gözaltına alındı

  Vatandaşlardan alkış alan yüzbaşı gözaltına alındı  Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, darbe teşebbüsünün yaşandığı gece jandarma komutanlığının önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşma ile takdir kazanırken, bugün polisin operasyonu ile gözaltına alındı. Abdülkadir Öz'ün vatandaşların dağılmasının ardından Gebze'de bulunan Turkcell Data Merkezi'ne giderek internetin yavaşlatılması isteğinde bulunduğu iddia edildi. Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen polisler, darbe teşebbüsüne destek verdikleri iddia edilen 4 jandarmayı gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şubesiekipleri içeri girerken, polisler ise İlçe Jandarma Komutanlığı'nın önünde bekledi. Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, 2 teğmen ve 1 astsubay gözaltına alındı. 10 askerin ise ifadesi alındı. Darbenin yaşandığı gece İlçe Jandarma Komutanlığı'nın önünde toplananlara seslenen Yüzbaşı Abdülkadir Öz, Siz neyseniz biz de o'yuz. Bakın bu çocukların hepsi sizden gelme. Biz öyle bu devleti kolay bulmadık. Öyle kolayda kimseye teslim etmeyiz. Ancak biz askeriz. Siz buradan bir adım ileri atacak olursanız ben bu üniformanın şerefi adına aklıma ne geliyorsa yaparım. Öncelikle böyle bir durumda destek verdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Şuanda sizin yaptığınız gösteri demokrasi adına yapılmış bir gösteri. Mevzuat, kanun bizde her zaman geçerlidir. Demokrasi adına yapılan gösteri bizim Gebze'mizde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılır. Lütfen Cumhuriyet Meydanı'na gidin ve toplanın diye konuşurken vatandaşlar alkışlarla destekte bulundu. Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz'ün konuşması sosyal paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplarken, komutanın vatandaşlara hitabı haber de yapıldı. Ancak, vatandaşların dağılmasının ardından Gebze'de bulunan Turkcell Data Merkezi'ne gittiği iddia edilen Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz ve yanındaki subayların silah zoruyla görevlilerden internetin yavaşlatılmasını istedikleri iddia edildi Ancak, görevliler bu isteği yerine getirmedi. İnternetin yavaşlatılmasını isteyen Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, 2 teğmen ve 1 astsubay gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Kandıra Kışlası'nda da gözaltılar oldu. Kandıra Kışlası'na giden polisler, darbe girişimine destek oldukları iddia edilen bazı askerleri gözaltına aldı. Askerler ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.
Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, darbe teşebbüsünün yaşandığı gece jandarma komutanlığının önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşma ile takdir kazanırken, bugün polisin operasyonu ile gözaltına alındı

 

Vatandaşlardan alkış alan yüzbaşı gözaltına alındı

 Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, darbe teşebbüsünün yaşandığı gece jandarma komutanlığının önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşma ile takdir kazanırken, bugün polisin operasyonu ile gözaltına alındı. Abdülkadir Öz'ün vatandaşların dağılmasının ardından Gebze'de bulunan Turkcell Data Merkezi'ne giderek internetin yavaşlatılması isteğinde bulunduğu iddia edildi.

Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen polisler, darbe teşebbüsüne destek verdikleri iddia edilen 4 jandarmayı gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şubesiekipleri içeri girerken, polisler ise İlçe Jandarma Komutanlığı'nın önünde bekledi. Gebze İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, 2 teğmen ve 1 astsubay gözaltına alındı. 10 askerin ise ifadesi alındı. Darbenin yaşandığı gece İlçe Jandarma Komutanlığı'nın önünde toplananlara seslenen Yüzbaşı Abdülkadir Öz, Siz neyseniz biz de o'yuz. Bakın bu çocukların hepsi sizden gelme. Biz öyle bu devleti kolay bulmadık. Öyle kolayda kimseye teslim etmeyiz. Ancak biz askeriz. Siz buradan bir adım ileri atacak olursanız ben bu üniformanın şerefi adına aklıma ne geliyorsa yaparım. Öncelikle böyle bir durumda destek verdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Şuanda sizin yaptığınız gösteri demokrasi adına yapılmış bir gösteri. Mevzuat, kanun bizde her zaman geçerlidir. Demokrasi adına yapılan gösteri bizim Gebze'mizde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılır. Lütfen Cumhuriyet Meydanı'na gidin ve toplanın diye konuşurken vatandaşlar alkışlarla destekte bulundu. Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz'ün konuşması sosyal paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplarken, komutanın vatandaşlara hitabı haber de yapıldı.

Ancak, vatandaşların dağılmasının ardından Gebze'de bulunan Turkcell Data Merkezi'ne gittiği iddia edilen Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz ve yanındaki subayların silah zoruyla görevlilerden internetin yavaşlatılmasını istedikleri iddia edildi Ancak, görevliler bu isteği yerine getirmedi. İnternetin yavaşlatılmasını isteyen Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz, 2 teğmen ve 1 astsubay gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Kandıra Kışlası'nda da gözaltılar oldu. Kandıra Kışlası'na giden polisler, darbe girişimine destek oldukları iddia edilen bazı askerleri gözaltına aldı. Askerler ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.