19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze İlçe Sağlık, bayramda da çağrısını yineledi!

Sağlık 22.07.2021 - 13:54, Güncelleme: 22.07.2021 - 13:54
 

Gebze İlçe Sağlık, bayramda da çağrısını yineledi!

Gebze İlçe Sağlık, bayramda da çağrısını yineledi!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda da aşı çağrısını yinelemeye devam etti. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, hemen hemen her gün aşı çağrısını yinelemeye ve vatandaşları aşı olmaya davet ediyor. Bu kapsamda Kurban Bayramı’nda da boş durmayarak vatandaşlara çağrıda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rahat nefes alabileceğimiz günlere kavuşmak için aşı olalım ve tedbirlere uyalım” ifadelerini kullandı.
Gebze İlçe Sağlık, bayramda da çağrısını yineledi!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda da aşı çağrısını yinelemeye devam etti.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, hemen hemen her gün aşı çağrısını yinelemeye ve vatandaşları aşı olmaya davet ediyor. Bu kapsamda Kurban Bayramı’nda da boş durmayarak vatandaşlara çağrıda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rahat nefes alabileceğimiz günlere kavuşmak için aşı olalım ve tedbirlere uyalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.