Gebze Kaymakamlığı’ndan o aileyle ilgili açıklama!

Gebze 05.10.2021 - 16:33, Güncelleme: 05.10.2021 - 16:33
 

Gebze Kaymakamlığı’ndan o aileyle ilgili açıklama!

Gebze Kaymakamlığı’ndan o aileyle ilgili açıklama!

Kartal’da ev sahibi ile tartıştan sonra Gebze’ye gelerek parkta kalan ailenin görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle harekete geçen Gebze Kaymakamlığı konuyla ilgili açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Kartal’da ev sahibi ile tartıştan sonra Gebze’ye gelerek 5 çocuğu ile birlikte parkta yaşamaya başlayan Erdem ve Ceylan çifti Gebze gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Gebze protokolü harekete geçerken aileye bir destek de Gebze Kaymakamlığı’ndan geldi. Gebze Kaymakamlığı konuyla ilgili açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada: “04.10.2021 tarihinde sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Gebze ‘Osman Yılmaz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkında’ bir ailenin beş çocuğuyla birlikte kaldığına ilişkin video ile ilgili olarak konu Kaymakamlığımızca araştırılmış olup aile hakkında gerekli tüm işlemler yapılmıştır' denildi. Öte yandan Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada ailenin Kartal'da oturduğu ve ev sahibiyle tartıştıkları belirtilerek ailenin barınma ve sığınma evine yerleşmeyi kabul etmemesi üzerine Gebze belediyesi tarafından istekleri doğrultusunda Kartal'a bırakıldıkları ve gerekli yardımların yapıldığı da ifade edildi.
Gebze Kaymakamlığı’ndan o aileyle ilgili açıklama!

Kartal’da ev sahibi ile tartıştan sonra Gebze’ye gelerek parkta kalan ailenin görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle harekete geçen Gebze Kaymakamlığı konuyla ilgili açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Kartal’da ev sahibi ile tartıştan sonra Gebze’ye gelerek 5 çocuğu ile birlikte parkta yaşamaya başlayan Erdem ve Ceylan çifti Gebze gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Gebze protokolü harekete geçerken aileye bir destek de Gebze Kaymakamlığı’ndan geldi. Gebze Kaymakamlığı konuyla ilgili açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada: “04.10.2021 tarihinde sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Gebze ‘Osman Yılmaz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkında’ bir ailenin beş çocuğuyla birlikte kaldığına ilişkin video ile ilgili olarak konu Kaymakamlığımızca araştırılmış olup aile hakkında gerekli tüm işlemler yapılmıştır' denildi. Öte yandan Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada ailenin Kartal'da oturduğu ve ev sahibiyle tartıştıkları belirtilerek ailenin barınma ve sığınma evine yerleşmeyi kabul etmemesi üzerine Gebze belediyesi tarafından istekleri doğrultusunda Kartal'a bırakıldıkları ve gerekli yardımların yapıldığı da ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.