Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda %50 indirime devam

Gebze 28.06.2021 - 15:07, Güncelleme: 28.06.2021 - 15:38
 

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda %50 indirime devam

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda %40 indirime devam

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda büyük fırsat Bölgenin en büyük Alış Veriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Gebze Mobilyacılar Çarşısında  %40’yi bulan indirimler bütün hızıyla devam ediyor. 1 Temmuz ‘a kadar haftanın 6 günü hizmet veren, Gebze Mobilyacılar Çarşısı 1 Temmuz tarihinden itibaren Gebze  haftanın 7 günü sabah 10.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.45 Farklı Mobilya Mağazasında %40’a varan indirimlerle vatandaşların ve evlilik hayatına atılacak olan çiftlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. AYAYDIN: KALİTELİ ÜRÜN CAZİP FİYAT Gebze Mobilyacılar Çarşısı yönetim kurulu başkanı Erdal Ayaydın,  "Pandemi dönemi olmasına rağmen halkımız çarşımıza büyük ilgi gösterdiler. Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni tip coronavirüs (Covid-19) nedeniyle çarşı olarak tüm önlemlerimizi aldık.  Gebze Mobilyacılar Çarşısı bölgede 20 bin metrekare kapalı alan içerisinde oto parkı ve 45 farklı mobilya Mağazası içeresinde  bulabileceğiniz, kalite, fiyat araştırması yapabileceğiniz, kıyaslama yapabileceğiniz bir ikinci mekan yok. Mobilya almak isteyenler kalite, cazip fiyat garantisi ile 45 esnafımızın hizmet verdiği Mobilyacılar Çarşısında binlerce çeşit üründen hem bütçelerine, hem de zevklerine uygun ürünleri ile göz kamaştırıyor. Şu an Gebze Mobilyacılar Çarşısında bulunan 45 mağazamızda muhteşem kampanyalar ve indirimler var. Bu yaz boyunca kampanyalarımız kasım sonuna kadar devam edecektir’’ dedi.
Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda %40 indirime devam

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda büyük fırsat

Bölgenin en büyük Alış Veriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Gebze Mobilyacılar Çarşısında  %40’yi bulan indirimler bütün hızıyla devam ediyor. 1 Temmuz ‘a kadar haftanın 6 günü hizmet veren, Gebze Mobilyacılar Çarşısı 1 Temmuz tarihinden itibaren Gebze  haftanın 7 günü sabah 10.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.45 Farklı Mobilya Mağazasında %40’a varan indirimlerle vatandaşların ve evlilik hayatına atılacak olan çiftlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor.

AYAYDIN: KALİTELİ ÜRÜN CAZİP FİYAT

Gebze Mobilyacılar Çarşısı yönetim kurulu başkanı Erdal Ayaydın,  "Pandemi dönemi olmasına rağmen halkımız çarşımıza büyük ilgi gösterdiler. Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni tip coronavirüs (Covid-19) nedeniyle çarşı olarak tüm önlemlerimizi aldık.  Gebze Mobilyacılar Çarşısı bölgede 20 bin metrekare kapalı alan içerisinde oto parkı ve 45 farklı mobilya Mağazası içeresinde  bulabileceğiniz, kalite, fiyat araştırması yapabileceğiniz, kıyaslama yapabileceğiniz bir ikinci mekan yok. Mobilya almak isteyenler kalite, cazip fiyat garantisi ile 45 esnafımızın hizmet verdiği Mobilyacılar Çarşısında binlerce çeşit üründen hem bütçelerine, hem de zevklerine uygun ürünleri ile göz kamaştırıyor. Şu an Gebze Mobilyacılar Çarşısında bulunan 45 mağazamızda muhteşem kampanyalar ve indirimler var. Bu yaz boyunca kampanyalarımız kasım sonuna kadar devam edecektir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.