Gebze protokolünden vatandaşlara Türk Bayrağı!

Gebze 19.05.2021 - 18:41, Güncelleme: 19.05.2021 - 18:41
 

Gebze protokolünden vatandaşlara Türk Bayrağı!

Gebze protokolünden vatandaşlara Türk Bayrağı!

PROTOKOLDEN GEBZELİLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ! Gebze protokolü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sebebiyle bölge esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, bölge esnafının ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, evlere ve işyerlerine asılmak üzere vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Garnizon Komutanı Vekili P. Astg. Muhammed Sait Başpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katıldı. “KURALLARA RİAYET EDİLMELİ” Protokol ile birlikte Gebze eski çarşıda bulunan esnaf ve vatandaşlarımıza bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağımızı dağıtan Kaymakam Güler, kalıcı normalleşmenin sağlanması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulunarak “Değerli Gebzeli hemşerilerim 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı yürekten kutluyorum. Bağımsızlık ve Milli mücadele ateşinin yakıldığı, milletin egemenliğinin yine millet eliyle kullanılma iradesinin tahakkuk ettiği bugünde vatanı için fedai can eden şehitlerimiz başta olmak üzere, cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizi minnetle, rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Devletimiz ebed müddet olsun. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
Gebze protokolünden vatandaşlara Türk Bayrağı!

PROTOKOLDEN GEBZELİLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ!

Gebze protokolü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sebebiyle bölge esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, bölge esnafının ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, evlere ve işyerlerine asılmak üzere vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Garnizon Komutanı Vekili P. Astg. Muhammed Sait Başpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katıldı.

“KURALLARA RİAYET EDİLMELİ”

Protokol ile birlikte Gebze eski çarşıda bulunan esnaf ve vatandaşlarımıza bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağımızı dağıtan Kaymakam Güler, kalıcı normalleşmenin sağlanması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulunarak “Değerli Gebzeli hemşerilerim 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı yürekten kutluyorum. Bağımsızlık ve Milli mücadele ateşinin yakıldığı, milletin egemenliğinin yine millet eliyle kullanılma iradesinin tahakkuk ettiği bugünde vatanı için fedai can eden şehitlerimiz başta olmak üzere, cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizi minnetle, rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Devletimiz ebed müddet olsun. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.