19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Tayfunspor, Şampiyonluğunu İlan Etti!

Spor 28.02.2022 - 11:36, Güncelleme: 28.02.2022 - 11:36
 

Gebze Tayfunspor, Şampiyonluğunu İlan Etti!

Gebze Tayfunspor, Şampiyonluğunu İlan Etti!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Gebze Tayfunspor ligin son karşılaşmasında Arslanbey Organize Sanayi ile oynadı. Müsabayı 3-0 galip tamamlayan temsilcimiz, Köseköy Ateş’in Diliskelesi’ne yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Gebze ekibi son düdük sonrasında soyunma odasında büyük bir coşku yaşadı. ÖNEMLİ ANLAR ŞU ŞEKİLDE Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki mücadelede Tayfunspor etkili olan taraftı ve 25. dakikada üstünlüğü yakaladı. Ömer Can ceza sahası içinde düşürüldü ve Tayfunspor penaltı kazandı. Penaltıda aynı isim topu ağlara göndererek skoru 1-0’a getirirken ilk yarı böyle sonuçlandı. İkinci yarıda da oyun hakimiyeti Gebze Tayfunspor’daydı. 68. dakikada Özgür Tınaz, Samet Kalkan’a pas verdi, Samet de Ömer Can’a adeta al da at dedi Ömer Can da bu ikramı boş çevirmedi. Golden sadece 7 dakika sonra üçüncü gol geldi. Ömer Can bu defa Özgür Tınaz’a pas verdi ve Özgür de fileleri bulan bir diğer isim oldu. Karşılaşmayı kazanan Tayfunspor, Tavşancıl’dan da iyi haberi gelince saha içinde sezonun şampiyonluk coşkusunu yaşamış oldu.
Gebze Tayfunspor, Şampiyonluğunu İlan Etti!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Gebze Tayfunspor ligin son karşılaşmasında Arslanbey Organize Sanayi ile oynadı. Müsabayı 3-0 galip tamamlayan temsilcimiz, Köseköy Ateş’in Diliskelesi’ne yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Gebze ekibi son düdük sonrasında soyunma odasında büyük bir coşku yaşadı.

ÖNEMLİ ANLAR ŞU ŞEKİLDE

Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki mücadelede Tayfunspor etkili olan taraftı ve 25. dakikada üstünlüğü yakaladı. Ömer Can ceza sahası içinde düşürüldü ve Tayfunspor penaltı kazandı. Penaltıda aynı isim topu ağlara göndererek skoru 1-0’a getirirken ilk yarı böyle sonuçlandı. İkinci yarıda da oyun hakimiyeti Gebze Tayfunspor’daydı. 68. dakikada Özgür Tınaz, Samet Kalkan’a pas verdi, Samet de Ömer Can’a adeta al da at dedi Ömer Can da bu ikramı boş çevirmedi. Golden sadece 7 dakika sonra üçüncü gol geldi. Ömer Can bu defa Özgür Tınaz’a pas verdi ve Özgür de fileleri bulan bir diğer isim oldu. Karşılaşmayı kazanan Tayfunspor, Tavşancıl’dan da iyi haberi gelince saha içinde sezonun şampiyonluk coşkusunu yaşamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.