Gebze’de atık kağıt kampanyası

Gebze 10.06.2021 - 17:22, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:22
 

Gebze’de atık kağıt kampanyası

Gebze’de atık kağıt kampanyası

Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu, ekonomiye katkı amacıyla, atık kağıt toplama kampanyası başlattı. Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda ödüllü atık kağıt toplama kampanyası başlatıldı. Öğrenciler, 2 Temmuz Cuma gününe kadar kampanyaya katılabilecek. Atık kağıt toplama kampanyasına en fazla atık kağıdı toplayan öğrenciye ise birincilik ödülü olarak bisiklet verilecek. Atık kağıtların ekonomiye katkı sağlamak amacı ile kullanılacağını söyleyen Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Fatih Canar, “Kullanım alanında fonksiyonunu tamamlayan ve atılan evlerde işyerlerinde bulunan her türlü kullanmadıkları kitap, defter, kağıt, karton ve mukavvalar atık kağıt olarak kabul ediliyor” dedi. TÜM VATANDAŞLARI KAMPANYAYA DAVET ETTİ Müdür Canar sadece okul öğrencilerinin değil, evlerinde atık kağıt olanları da kampanyaya katılmaya davet ederek, “Öğrenci ve velilerimiz bu kampanyamız için seferber oldular. Ellerinde atık kağıt bulunan vatandaşlarımız da atık kağıtlarını bize ulaştırabilirler” diye konuştu. Bilindiği üzere, geri dönüşen 1 ton kağıt, 2 bin 110 litre mazot, 190 litre benzin, 4 bin 120 kwh elektrik ve 25 bin 900 litre su tasarrufu sağlarken,17 tane 35 yaşındaki ağaçtan üretilen kağıt miktarına eşit olarak kabul ediliyor
Gebze’de atık kağıt kampanyası

Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu, ekonomiye katkı amacıyla, atık kağıt toplama kampanyası başlattı.

Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda ödüllü atık kağıt toplama kampanyası başlatıldı. Öğrenciler, 2 Temmuz Cuma gününe kadar kampanyaya katılabilecek. Atık kağıt toplama kampanyasına en fazla atık kağıdı toplayan öğrenciye ise birincilik ödülü olarak bisiklet verilecek. Atık kağıtların ekonomiye katkı sağlamak amacı ile kullanılacağını söyleyen Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Fatih Canar, “Kullanım alanında fonksiyonunu tamamlayan ve atılan evlerde işyerlerinde bulunan her türlü kullanmadıkları kitap, defter, kağıt, karton ve mukavvalar atık kağıt olarak kabul ediliyor” dedi.

TÜM VATANDAŞLARI KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Müdür Canar sadece okul öğrencilerinin değil, evlerinde atık kağıt olanları da kampanyaya katılmaya davet ederek, “Öğrenci ve velilerimiz bu kampanyamız için seferber oldular. Ellerinde atık kağıt bulunan vatandaşlarımız da atık kağıtlarını bize ulaştırabilirler” diye konuştu. Bilindiği üzere, geri dönüşen 1 ton kağıt, 2 bin 110 litre mazot, 190 litre benzin, 4 bin 120 kwh elektrik ve 25 bin 900 litre su tasarrufu sağlarken,17 tane 35 yaşındaki ağaçtan üretilen kağıt miktarına eşit olarak kabul ediliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.