Gebze’de binlerce öğrenciye sınav yapılacak!

Eğitim 20.03.2021 - 11:59, Güncelleme: 20.03.2021 - 11:59
 

Gebze’de binlerce öğrenciye sınav yapılacak!

Gebze’de binlerce öğrenciye sınav yapılacak!

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 6 bin 500 öğrenciye ücretsiz LGS denemesi yapılacak. Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre Gebze’de bulunan 6 bin 500 lise adayı öğrenciye Liselere Geçiş Sınavı (LGS) denemesi ücretsiz olarak yaptırılacak. Deneme sınavının maliyetini Gebze Belediyesi karşılayacak. Protokol hakkında bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz eğitime ucu açık bir destek vererek her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz de sıkıntılar yaşadı. Öğrencilerimiz şu an sınava hazırlanıyorlar ve bizim de öğrencilerimize katkımız olsun dedik. Gebze’de bulunan 6 bin 500 lise adayı öğrencimize Gebze Belediyemiz ile imzaladığımız protokol kapsamında deneme sınavı yapacağız. 6 BİN 500 ÖĞRENCİYE DENEME SINAVI YAPILACAK Sınav sorularını bizim öğretmenlerimiz hazırladı. Deneme sınavı maliyetini de Gebze Belediyemiz karşıladı. Belediyemiz sadece deneme sınavının maliyetini karşılamakla kalmadı ihtiyacı olan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulundu. Ben buradan Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum. Geleceğimizi kurtaracak gençlerimize bu kadar önem veren başkanımız emeklerinin karşılığını Gebze’nin eğitimde çıtasını yükseltmesi ile alacaktır.”
Gebze’de binlerce öğrenciye sınav yapılacak!

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 6 bin 500 öğrenciye ücretsiz LGS denemesi yapılacak. Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre Gebze’de bulunan 6 bin 500 lise adayı öğrenciye Liselere Geçiş Sınavı (LGS) denemesi ücretsiz olarak yaptırılacak. Deneme sınavının maliyetini Gebze Belediyesi karşılayacak. Protokol hakkında bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz eğitime ucu açık bir destek vererek her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz de sıkıntılar yaşadı. Öğrencilerimiz şu an sınava hazırlanıyorlar ve bizim de öğrencilerimize katkımız olsun dedik. Gebze’de bulunan 6 bin 500 lise adayı öğrencimize Gebze Belediyemiz ile imzaladığımız protokol kapsamında deneme sınavı yapacağız.

6 BİN 500 ÖĞRENCİYE DENEME SINAVI YAPILACAK

Sınav sorularını bizim öğretmenlerimiz hazırladı. Deneme sınavı maliyetini de Gebze Belediyemiz karşıladı. Belediyemiz sadece deneme sınavının maliyetini karşılamakla kalmadı ihtiyacı olan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulundu. Ben buradan Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum. Geleceğimizi kurtaracak gençlerimize bu kadar önem veren başkanımız emeklerinin karşılığını Gebze’nin eğitimde çıtasını yükseltmesi ile alacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.