Gebze'de Fırınlar Denetlendi

Gebze 13.01.2022 - 10:52, Güncelleme: 13.01.2022 - 10:52
 

Gebze'de Fırınlar Denetlendi

Gebze'de Fırınlar Denetlendi

Gebze'de zabıta ekipleri tarafından fırınlarda hijyen, fiyat ve tarife denetimi gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde usule uygun üretim yapmayan fırınlara cezai işlem uygulanırken, eksiklikler ve yapılması gerekenler konusunda da işletmeciler uyarıldı. Halkın tüketimine sunulan gıdaların mevzuata uygun ve insan sağlığını tehdit etmeyecek şartlarda satılıp satılmadığını ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın belirlediği ekmek tarifesine ve gramajına uyulup uyulmadığı hususlarında denetimler gerçekleştiren ekipler; ekmeklerin sağlıklı şartlarda üretilmesi, gramajı ve fiyatına dikkat edilmesi gerektiği, Covid-19 tedbirleri ve geçerli genelge kuralları hakkında işletmelere ve alışveriş yapan vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyor.
Gebze'de Fırınlar Denetlendi

Gebze'de zabıta ekipleri tarafından fırınlarda hijyen, fiyat ve tarife denetimi gerçekleştirildi.
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde usule uygun üretim yapmayan fırınlara cezai işlem uygulanırken, eksiklikler ve yapılması gerekenler konusunda da işletmeciler uyarıldı. Halkın tüketimine sunulan gıdaların mevzuata uygun ve insan sağlığını tehdit etmeyecek şartlarda satılıp satılmadığını ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın belirlediği ekmek tarifesine ve gramajına uyulup uyulmadığı hususlarında denetimler gerçekleştiren ekipler; ekmeklerin sağlıklı şartlarda üretilmesi, gramajı ve fiyatına dikkat edilmesi gerektiği, Covid-19 tedbirleri ve geçerli genelge kuralları hakkında işletmelere ve alışveriş yapan vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.