Gebze’de ‘Göç İdaresi Hizmet Birimi’ açılıyor!

Gebze 21.01.2021 - 17:14, Güncelleme: 21.01.2021 - 17:23
 

Gebze’de ‘Göç İdaresi Hizmet Birimi’ açılıyor!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mevlana Mahallesi’nde açılacak olan Gebze Göç İdaresi Çalışma Grup Başkanlığını ziyaret ederek, 25 Ocak Pazartesi günü faaliyete başlayacağının müjdesini verdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 25 Ocak Pazartesi günü Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi No:111’de Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı hizmet verecek olan Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanlığını yerinde inceledi. Kaymakam Güler’e İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ile İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak eşlik etti. “GEBZE BÖLGESİ’NDE YAŞAYAN YABANCI VATANDAŞLARA HIZLI HİZMET SAĞLANACAK” Kaymakam Güler “İlçemize açılacak olan İlçe Çalışma Grup Başkanlığı ile Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerinde ikamet eden yabancı uyruklu kişilere daha hızlı ve etkin hizmet sağlanacak olup, bundan sonra göçmen vatandaşlarımız, Suriyeli kardeşlerimiz veya ilçemizde istihdama katkıda bulunan yabancılar Kocaeli’ne gitmeden geçici koruma iş ve işlemleri ile İkamet İzni iş ve işlemlerini ilçemizde gerçekleştirecektir” dedi. Kaymakam Mustafa Güler,  İlçe Çalışma Grup Başkanlığı yerinin tahsisinde her türlü yardım ve kolaylığı sağlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibine de teşekkür etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mevlana Mahallesi’nde açılacak olan Gebze Göç İdaresi Çalışma Grup Başkanlığını ziyaret ederek, 25 Ocak Pazartesi günü faaliyete başlayacağının müjdesini verdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 25 Ocak Pazartesi günü Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi No:111’de Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı hizmet verecek olan Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanlığını yerinde inceledi. Kaymakam Güler’e İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ile İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak eşlik etti.

“GEBZE BÖLGESİ’NDE YAŞAYAN YABANCI VATANDAŞLARA HIZLI HİZMET SAĞLANACAK”

Kaymakam Güler “İlçemize açılacak olan İlçe Çalışma Grup Başkanlığı ile Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerinde ikamet eden yabancı uyruklu kişilere daha hızlı ve etkin hizmet sağlanacak olup, bundan sonra göçmen vatandaşlarımız, Suriyeli kardeşlerimiz veya ilçemizde istihdama katkıda bulunan yabancılar Kocaeli’ne gitmeden geçici koruma iş ve işlemleri ile İkamet İzni iş ve işlemlerini ilçemizde gerçekleştirecektir” dedi. Kaymakam Mustafa Güler,  İlçe Çalışma Grup Başkanlığı yerinin tahsisinde her türlü yardım ve kolaylığı sağlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.