Gebze’de Halk Buluşmaları

Gebze 31.10.2021 - 13:24, Güncelleme: 31.10.2021 - 13:24
 

Gebze’de Halk Buluşmaları

Gebze’de Halk Buluşmaları Kapsamında Mimar Sinan Merkez Cami Toplantı Salonunda, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi tarafından Cuma Buluşmaları programı kapsamında her hafta Cuma günleri farklı bir camide namaz kılınarak vatandaşlarla sohbet edilip, istek ve sorunları dinleniyor. Bu haftaki ziyaret programı Mimar Sinan Merkez Camisinde yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük ve Cuma namazına gelen mahallede oturan vatandaşlar katıldı.  Mimar Sinan Merkez Camiinde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan Kaymakam Güler ve Belediye Başkanı Büyükgöz daha sonra Toplantı salonunda vatandaşların taleplerini birlikte dinledi.  Kaymakam Mustafa Güler, Cami cemaati tarafından dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlara iletilip takibinin yapılacağını belirterek, Devletin 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu ifade etti. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ‘ de vatandaşların soru ve taleplerini cevaplandırdı. Gerekli notları aldığını talep ve istekler hususunda gereğinin yapılacağını ifade etti.  Vatandaşlarda bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade edip, Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin diyerek teşekkürlerini belirttiler. Daha sonra Kaymakam Mustafa Güler katılımcılar ve vatandaşlarla vedalaşarak ayrıldı.  
Gebze’de Halk Buluşmaları Kapsamında Mimar Sinan Merkez Cami Toplantı Salonunda, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi tarafından Cuma Buluşmaları programı kapsamında her hafta Cuma günleri farklı bir camide namaz kılınarak vatandaşlarla sohbet edilip, istek ve sorunları dinleniyor. Bu haftaki ziyaret programı Mimar Sinan Merkez Camisinde yapıldı.


Programa Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük ve Cuma namazına gelen mahallede oturan vatandaşlar katıldı. 


Mimar Sinan Merkez Camiinde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan Kaymakam Güler ve Belediye Başkanı Büyükgöz daha sonra Toplantı salonunda vatandaşların taleplerini birlikte dinledi. 


Kaymakam Mustafa Güler, Cami cemaati tarafından dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlara iletilip takibinin yapılacağını belirterek, Devletin 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu ifade etti. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ‘ de vatandaşların soru ve taleplerini cevaplandırdı. Gerekli notları aldığını talep ve istekler hususunda gereğinin yapılacağını ifade etti.  Vatandaşlarda bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade edip, Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin diyerek teşekkürlerini belirttiler.


Daha sonra Kaymakam Mustafa Güler katılımcılar ve vatandaşlarla vedalaşarak ayrıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.