19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de hummalı çalışma

Gebze 05.05.2021 - 09:28, Güncelleme: 05.05.2021 - 09:28
 

Gebze’de hummalı çalışma

Alt ve üstyapı çalışmaları tamamen bitirilen Gebze ilçesi Ankara Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol çizgileri çizildi

Ramazan ayı ve tam kapanma döneminde üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesindeki önemli bir güzergahtaki caddenin üstyapı çalışmasını tamamen bitirdi. Çalışmaları tamamlanan Beylikbağı Mahallesi, Ankara Caddesi’nde yol çizgileri çizildi. ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANMIŞTI Ankara Caddesi D-100 Karayolu ile Yeni Bağdat Caddesi arasında Beylikbağı Mahallesi’nde giriş ve çıkışta vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Daha önce yağmur suyu altyapı çalışması yapılan cadde de üst yapı çalışması kapsamında asfalt serimi tamamlandı. Tüm alt ve üstyapı işleri bitirilen yolda son olarak yol çizgileri çizildi. Cadde bambaşka bir görünüme kavuştu.
Alt ve üstyapı çalışmaları tamamen bitirilen Gebze ilçesi Ankara Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol çizgileri çizildi

Ramazan ayı ve tam kapanma döneminde üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesindeki önemli bir güzergahtaki caddenin üstyapı çalışmasını tamamen bitirdi. Çalışmaları tamamlanan Beylikbağı Mahallesi, Ankara Caddesi’nde yol çizgileri çizildi.

ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANMIŞTI

Ankara Caddesi D-100 Karayolu ile Yeni Bağdat Caddesi arasında Beylikbağı Mahallesi’nde giriş ve çıkışta vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Daha önce yağmur suyu altyapı çalışması yapılan cadde de üst yapı çalışması kapsamında asfalt serimi tamamlandı. Tüm alt ve üstyapı işleri bitirilen yolda son olarak yol çizgileri çizildi. Cadde bambaşka bir görünüme kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.