19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de kaçak ve metruk yapılar yıkılıyor!

Gebze 23.01.2021 - 15:21, Güncelleme: 23.01.2021 - 15:21
 

Gebze’de kaçak ve metruk yapılar yıkılıyor!

Gebze’de kaçak ve metruk yapılar yıkılıyor!

Gebze Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadele ediyor. Gebze Belediyesi mahallelerde bulunan metruk haldeki binaları mahalle halkının can, mal ve huzur güvenliğini tehdit ettiği için tespit ve yasal işlemleri tamamlandıktan sonra yıkımını gerçekleştiriyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla vatandaşların huzurunu ön planda tutan Gebze Belediyesi ekipleri kaderine terk edilmiş metruk, kaçak, riskli yapıların tespit edilmesinin ardından gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybetmeden bu yapıların yıkımlarını gerekli güvenlik önlemlerini alarak gerçekleştiriyor. CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKESİ TAŞIYOR” Gebze Belediyesi olarak, can ve mal güvenliği için tehlike arz eden riskli ve metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediye olarak başlattığımız metruk binaların yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Metruk yapılar görüntü kirliliği yaratmasının yanı sıra bazı risklere de yol açtıkları için bu tür binaların yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Sahipleri tarafından terk edilmiş ya da kullanılmayan bu binalar, zamanla madde bağımlıları tarafından mesken tutuluyor. Zaman zaman çocukların oyun alanı olarak da kullandığı yıkılmaya yüz tutmuş olan bu yapılar, can güvenliği tehlikesini de taşıyor. Metruk yapıların bulunduğu mahallelerdeki aileler, kendi çocukları için haklı olarak endişe etmeye başlıyor. İlçemizin farklı mahallelerindeki bu metruk yapılara, belirlediğimiz program kapsamında müdahale ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gebze’de kaçak ve metruk yapılar yıkılıyor!

Gebze Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadele ediyor.

Gebze Belediyesi mahallelerde bulunan metruk haldeki binaları mahalle halkının can, mal ve huzur güvenliğini tehdit ettiği için tespit ve yasal işlemleri tamamlandıktan sonra yıkımını gerçekleştiriyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla vatandaşların huzurunu ön planda tutan Gebze Belediyesi ekipleri kaderine terk edilmiş metruk, kaçak, riskli yapıların tespit edilmesinin ardından gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybetmeden bu yapıların yıkımlarını gerekli güvenlik önlemlerini alarak gerçekleştiriyor.

CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKESİ TAŞIYOR”

Gebze Belediyesi olarak, can ve mal güvenliği için tehlike arz eden riskli ve metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediye olarak başlattığımız metruk binaların yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Metruk yapılar görüntü kirliliği yaratmasının yanı sıra bazı risklere de yol açtıkları için bu tür binaların yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Sahipleri tarafından terk edilmiş ya da kullanılmayan bu binalar, zamanla madde bağımlıları tarafından mesken tutuluyor. Zaman zaman çocukların oyun alanı olarak da kullandığı yıkılmaya yüz tutmuş olan bu yapılar, can güvenliği tehlikesini de taşıyor. Metruk yapıların bulunduğu mahallelerdeki aileler, kendi çocukları için haklı olarak endişe etmeye başlıyor. İlçemizin farklı mahallelerindeki bu metruk yapılara, belirlediğimiz program kapsamında müdahale ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.