Gebze’de kadınlar sahalara iniyor

Spor 21.05.2021 - 13:33, Güncelleme: 21.05.2021 - 13:33
 

Gebze’de kadınlar sahalara iniyor

Gebze Emlak Konutları 3. Etap Kadınları sporun her alanında biz de varız diyerek kolları sıvadılar. Yaklaşık bir buçuk yıl önce oturumun başladığı sitede oturan kadınlar bir araya gelerek başta Voleybol ve Basketbol olmak üzere çeşitli branşlarda takımlar kurup sahaya indiler.

İŞ HAYATIYLA SPOR BİRLİKTE YÜRÜMELİ Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da kadınlar son yıllarda daha belirgin hale gelmeye başladı diyen Dr. Meryem Canan Ertürk kendisinin tıp doktoru olarak hem mesleğini hem de sporu çok sevdiğini söylüyor. “Yoğun iş ortamının beraberinde gelen stresi atmanın en iyi yolu spordur” diyen Ertürk,  8 bine yakın kişiye yaşam alanı sunan 3. Etapta pek çok kadının işinin yanı sıra akşamları ve hafta sonları spora büyük ilgi duyduğunun altını çiziyor. TOPLUMSAL YAŞAMIN HER ALANINDA VARIZ Müteşebbis grup içerisinde yer alan Birgül Yılmaz, sporu sadece boş vakit geçirme aracı olarak değil, bir yaşam felsefesi olarak gördüklerini belirtti. Kadınların bazı spor dallarında çok başarılı olduklarını belirten Yılmaz, çalışmalarına site kadınları tarafından çok yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, “Bu da çalışkan ve gayretli Türk kadının toplumun her alanında olduğu gibi spor faaliyetlerinde de varım dediğini gösteriyor” dedi. SPORA KADIN ELİ DEĞMELİ Müteşebbis grubun bir diğer üyesi Duygu Demir, “Spora kadın eli değmeli ki spor daha da güzelleşsin ve estetikleşsin” diyerek özellikle voleybolda harikalar ortaya koyan Milli Takım Kadın Voleybolcularımızın başarılarının girişimci Türk kadınına iyi bir örnek olduğunu söyledi. Demir, 3. Etapta başlattıkları çalışmaların bir süre sonra daha da genişleyip çevre sitelerdeki bayanlarla maç ve turnuvalara doğru evrileceğini belirtti.      
Gebze Emlak Konutları 3. Etap Kadınları sporun her alanında biz de varız diyerek kolları sıvadılar. Yaklaşık bir buçuk yıl önce oturumun başladığı sitede oturan kadınlar bir araya gelerek başta Voleybol ve Basketbol olmak üzere çeşitli branşlarda takımlar kurup sahaya indiler.

İŞ HAYATIYLA SPOR BİRLİKTE YÜRÜMELİ

Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da kadınlar son yıllarda daha belirgin hale gelmeye başladı diyen Dr. Meryem Canan Ertürk kendisinin tıp doktoru olarak hem mesleğini hem de sporu çok sevdiğini söylüyor. “Yoğun iş ortamının beraberinde gelen stresi atmanın en iyi yolu spordur” diyen Ertürk,  8 bine yakın kişiye yaşam alanı sunan 3. Etapta pek çok kadının işinin yanı sıra akşamları ve hafta sonları spora büyük ilgi duyduğunun altını çiziyor.

TOPLUMSAL YAŞAMIN HER ALANINDA VARIZ

Müteşebbis grup içerisinde yer alan Birgül Yılmaz, sporu sadece boş vakit geçirme aracı olarak değil, bir yaşam felsefesi olarak gördüklerini belirtti. Kadınların bazı spor dallarında çok başarılı olduklarını belirten Yılmaz, çalışmalarına site kadınları tarafından çok yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, “Bu da çalışkan ve gayretli Türk kadının toplumun her alanında olduğu gibi spor faaliyetlerinde de varım dediğini gösteriyor” dedi.

SPORA KADIN ELİ DEĞMELİ

Müteşebbis grubun bir diğer üyesi Duygu Demir, “Spora kadın eli değmeli ki spor daha da güzelleşsin ve estetikleşsin” diyerek özellikle voleybolda harikalar ortaya koyan Milli Takım Kadın Voleybolcularımızın başarılarının girişimci Türk kadınına iyi bir örnek olduğunu söyledi. Demir, 3. Etapta başlattıkları çalışmaların bir süre sonra daha da genişleyip çevre sitelerdeki bayanlarla maç ve turnuvalara doğru evrileceğini belirtti.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.