Gebze’de konutların metrekare fiyatları 15 TL’ye yükseldi

Gebze 01.10.2021 - 09:51, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:51
 

Gebze’de konutların metrekare fiyatları 15 TL’ye yükseldi

Kocaeli’deki kiralık konutların son bir aydaki kiralık konut tablosunu ve ortalama metrekare değişim yüzdelerini ortaya koydu. Gebze’de kiralık konutların ortalama metrekare fiyatlarının 13 TL’den 15 TL’ye yükseldiği görülüyor.

hepsiemlak açıklamasına göre, üniversitelerin yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci okuluna yakın, aradığı kriterlere uygun kiralık ev bakmaya başladı. hepsiemlak aynı zamanda 18-24 yaş arasındaki kullanıcıların kiralık ev arama istatistiklerini de inceledi. Sonuçlar arz-talep dengesiyle üniversite öğrencilerinin en çok ev aradığı ilçelerde son 1 aydaki fiyat değişimlerine yansıdı. hepsiemlak platformu ziyaretçi verileri, aynı dönemde 18-24 yaş arası kullanıcıların kiralık ev arayışlarının yüzde 50 düzeyinde arttığını ortaya koydu. Büyükşehirlerin neredeyse tamamında aynı yaş grubunda ziyaretçilerin kiralık ev arayışları yüzde 50-100 arası oranlarda artış gösterdi. GEBZE’DE 15 TL’YE YÜKSELDİ Ağustos ayında hepsiemlak platformunu ziyaret edip Kocaeli’de kiralık ev arayan 18-24 yaş arası kullanıcı sayısı yüzde 85 arttı. Üniversite öğrencileri Kocaeli’de en çok İzmit bölgesinde yoğunlaşıyor. Son 1 ayda İzmit bölgesinde kiralık konutların metrekare fiyatları 12 TL’den 13 TL’ye çıktı. Öğrencilerin büyük bir bölümünün de tercih ettiği Gebze’de ise kiralık konutların ortalama metrekare fiyatlarının 13 TL’den 15 TL’ye yükseldiği görülüyor.  
Kocaeli’deki kiralık konutların son bir aydaki kiralık konut tablosunu ve ortalama metrekare değişim yüzdelerini ortaya koydu. Gebze’de kiralık konutların ortalama metrekare fiyatlarının 13 TL’den 15 TL’ye yükseldiği görülüyor.

hepsiemlak açıklamasına göre, üniversitelerin yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci okuluna yakın, aradığı kriterlere uygun kiralık ev bakmaya başladı. hepsiemlak aynı zamanda 18-24 yaş arasındaki kullanıcıların kiralık ev arama istatistiklerini de inceledi. Sonuçlar arz-talep dengesiyle üniversite öğrencilerinin en çok ev aradığı ilçelerde son 1 aydaki fiyat değişimlerine yansıdı. hepsiemlak platformu ziyaretçi verileri, aynı dönemde 18-24 yaş arası kullanıcıların kiralık ev arayışlarının yüzde 50 düzeyinde arttığını ortaya koydu. Büyükşehirlerin neredeyse tamamında aynı yaş grubunda ziyaretçilerin kiralık ev arayışları yüzde 50-100 arası oranlarda artış gösterdi.

GEBZE’DE 15 TL’YE YÜKSELDİ

Ağustos ayında hepsiemlak platformunu ziyaret edip Kocaeli’de kiralık ev arayan 18-24 yaş arası kullanıcı sayısı yüzde 85 arttı. Üniversite öğrencileri Kocaeli’de en çok İzmit bölgesinde yoğunlaşıyor. Son 1 ayda İzmit bölgesinde kiralık konutların metrekare fiyatları 12 TL’den 13 TL’ye çıktı. Öğrencilerin büyük bir bölümünün de tercih ettiği Gebze’de ise kiralık konutların ortalama metrekare fiyatlarının 13 TL’den 15 TL’ye yükseldiği görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.