19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de muhalefetin dost başkanları sorunları konuştu

Siyaset 22.09.2021 - 12:07, Güncelleme: 22.09.2021 - 12:07
 

Gebze’de muhalefetin dost başkanları sorunları konuştu

Gebze’de muhalefetin dost başkanları sorunları konuştu

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimini ziyaret etti. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, dostum dediği Gökhan Orhan ile Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine konuştu. Koronavirüs pandemisi sebebi ile ziyaretlerine ara veren CHP Gebze İlçe Başkanlığı sahaya indi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Gebze’nin sorunları hakkında Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu. İKİ DOST İLÇE BAŞKANI SORUNLARI KONUŞTU Ziyaretin ardından konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bu akşam DEVA Partisi Gebze ilçe başkanlığını yönetim kurulumuz, Gençlik ve Kadın Kollarımızın katılımı ile ziyarette bulunduk. Pandemiden sebep gecikmiş hayırlı olsun ziyaretimizi yaptıktan sonra, kentimizi ve bir türlü bitmek bilmeyen sorunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Başta Gebze ilçe başkanı Sn. Kemal Memiş olmak üzere il ve ilçe yönetimine samimi sohbetleri ve ilgilerine teşekkür ederiz” dedi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kıymetli dostum, CHP İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.  
Gebze’de muhalefetin dost başkanları sorunları konuştu

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimini ziyaret etti. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, dostum dediği Gökhan Orhan ile Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine konuştu.

Koronavirüs pandemisi sebebi ile ziyaretlerine ara veren CHP Gebze İlçe Başkanlığı sahaya indi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Gebze’nin sorunları hakkında Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

İKİ DOST İLÇE BAŞKANI SORUNLARI KONUŞTU

Ziyaretin ardından konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bu akşam DEVA Partisi Gebze ilçe başkanlığını yönetim kurulumuz, Gençlik ve Kadın Kollarımızın katılımı ile ziyarette bulunduk. Pandemiden sebep gecikmiş hayırlı olsun ziyaretimizi yaptıktan sonra, kentimizi ve bir türlü bitmek bilmeyen sorunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Başta Gebze ilçe başkanı Sn. Kemal Memiş olmak üzere il ve ilçe yönetimine samimi sohbetleri ve ilgilerine teşekkür ederiz” dedi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kıymetli dostum, CHP İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.