19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de o yaş grubu aşılanmaya başladı

Gebze 26.01.2021 - 12:09, Güncelleme: 26.01.2021 - 12:09
 

Gebze’de o yaş grubu aşılanmaya başladı

Aşı programının 1. aşamasının 4. adımında bulunan 80 yaş ve üzeri vatandaşlar bugün Gebze’de aşılanmaya başladı.

Aşı programının 1. aşamasında 980 binden fazla sağlık çalışanı ve eczacı aşı oldu. Ardından huzurevlerinde ve bakım evlerinde kalan vatandaşların ve görev yapan personelin aşılanmasına başlandı. Basamak basamak devam eden 1. aşama aşı çalışmaları 90 yaş üzerindeki vatandaşların evlerinde aşılanmasıyla sürdü.  21 Ocak Perşembe günü 85 yaş ve üzerindeki vatandaşların da evlerinde aşılanmasına başlandı. Bu grupla birlikte eczane kalfa ve çalışanları da aşılandı. 1. aşamanın 4'üncü adımı da bugün atıldı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 80 yaş üzeri vatandaşların sağlık kuruluşlarında aşılanmasına başlandığını açıkladı. AŞI RANDEVUSU OLUŞTURUN Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda 80 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza aşı çalışmaları Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Gebze ilçemizde yer alan Aile Sağlığı Merkezlerimizde başlamıştır. Aşı yaptırmak isteyen 80 yaş ve üzeri vatandaşlarımız internet üzerinden MHRS, e-nabız veya 182 numaralı hattan randevu alarak, isteğe bağlı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nden veya Aile Hekimliğinizin kayıtlı olduğu ilgili Aile Sağlığı Merkezlerinden Aşı Randevusu oluşturabilirsiniz” dedi.
Aşı programının 1. aşamasının 4. adımında bulunan 80 yaş ve üzeri vatandaşlar bugün Gebze’de aşılanmaya başladı.

Aşı programının 1. aşamasında 980 binden fazla sağlık çalışanı ve eczacı aşı oldu. Ardından huzurevlerinde ve bakım evlerinde kalan vatandaşların ve görev yapan personelin aşılanmasına başlandı. Basamak basamak devam eden 1. aşama aşı çalışmaları 90 yaş üzerindeki vatandaşların evlerinde aşılanmasıyla sürdü.  21 Ocak Perşembe günü 85 yaş ve üzerindeki vatandaşların da evlerinde aşılanmasına başlandı. Bu grupla birlikte eczane kalfa ve çalışanları da aşılandı. 1. aşamanın 4'üncü adımı da bugün atıldı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 80 yaş üzeri vatandaşların sağlık kuruluşlarında aşılanmasına başlandığını açıkladı.

AŞI RANDEVUSU OLUŞTURUN

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda 80 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza aşı çalışmaları Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Gebze ilçemizde yer alan Aile Sağlığı Merkezlerimizde başlamıştır. Aşı yaptırmak isteyen 80 yaş ve üzeri vatandaşlarımız internet üzerinden MHRS, e-nabız veya 182 numaralı hattan randevu alarak, isteğe bağlı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nden veya Aile Hekimliğinizin kayıtlı olduğu ilgili Aile Sağlığı Merkezlerinden Aşı Randevusu oluşturabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.