Gebze’de öldürülen avukat için saygı duruşu

Gebze 18.03.2021 - 17:25, Güncelleme: 18.03.2021 - 17:25
 

Gebze’de öldürülen avukat için saygı duruşu

Gebze’de öldürülen avukat için saygı duruşu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin de yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin açılan davanın ikinci duruşmasında üçüncü oturumunda Gebze’de öldürülen Avukat Ersin Arslan için saygı duruşunda bulunmak üzere duruşmaya 45 dakika ara verildi. Hendek’teki havai fişek fabrikasında 3 Temmuz 2020 tarihinde meydana gelen patlamaya ilişkin davanın ikinci duruşması, Ferizli ilçesindeki Sakarya Ağır Ceza Mahkemeleri Duruşma Salonu’nda gerçekleştirildi. Davanın ikinci duruşmasının üçüncü oturumunda sabah saatlerinden bu yana 22 fabrika işçisinin beyanlarını dinleyen mahkeme heyeti, oturuma ara verdi. Verilen ilk aranın ardından 7 müştekinin daha dinlendiği duruşmada, müşteki avukatları Gebze’de öldürülen Avukat Ersin Arslan için saygı duruşunda bulunmak üzere mahkeme heyetinden izin istedi. Avukatların talebini kabul eden heyet, saygı duruşu ve anma amacıyla duruşmaya 45 dakika ara verdi.
Gebze’de öldürülen avukat için saygı duruşu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin de yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin açılan davanın ikinci duruşmasında üçüncü oturumunda Gebze’de öldürülen Avukat Ersin Arslan için saygı duruşunda bulunmak üzere duruşmaya 45 dakika ara verildi.

Hendek’teki havai fişek fabrikasında 3 Temmuz 2020 tarihinde meydana gelen patlamaya ilişkin davanın ikinci duruşması, Ferizli ilçesindeki Sakarya Ağır Ceza Mahkemeleri Duruşma Salonu’nda gerçekleştirildi. Davanın ikinci duruşmasının üçüncü oturumunda sabah saatlerinden bu yana 22 fabrika işçisinin beyanlarını dinleyen mahkeme heyeti, oturuma ara verdi. Verilen ilk aranın ardından 7 müştekinin daha dinlendiği duruşmada, müşteki avukatları Gebze’de öldürülen Avukat Ersin Arslan için saygı duruşunda bulunmak üzere mahkeme heyetinden izin istedi. Avukatların talebini kabul eden heyet, saygı duruşu ve anma amacıyla duruşmaya 45 dakika ara verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.