Gebze’de semt pazarlarının günü değişti

Gebze 02.12.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de semt pazarlarının günü değişti

Hafta sonları ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile Gebze’de hafta sonları kurulan semt pazarlarının günü değişti. Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Gebze Belediyesi de hafta sonları ilen edilen sokağa çıkma kısıtlamaları nedeni ile Gebze’de hafta sonları kurulan semt pazarlarının gününü değiştirdi. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığının Covid-19 tedbirleri kapsamında yayınlamış olduğu genelge gereği 05-06.12.2020 tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi üzerine, cumartesi günü kurulan Adem Yavuz, Mimar Sinan, Yenikent ve Tatlıkuyu semt pazarları, Pazar günü kurulan İstasyon ve Hürriyet semt pazarları 04.12.2020 Cuma günü mevcut yerlerinde kurulacaktır” ifadelerine yer verildi.    

Hafta sonları ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile Gebze’de hafta sonları kurulan semt pazarlarının günü değişti.

Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Gebze Belediyesi de hafta sonları ilen edilen sokağa çıkma kısıtlamaları nedeni ile Gebze’de hafta sonları kurulan semt pazarlarının gününü değiştirdi. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığının Covid-19 tedbirleri kapsamında yayınlamış olduğu genelge gereği 05-06.12.2020 tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi üzerine, cumartesi günü kurulan Adem Yavuz, Mimar Sinan, Yenikent ve Tatlıkuyu semt pazarları, Pazar günü kurulan İstasyon ve Hürriyet semt pazarları 04.12.2020 Cuma günü mevcut yerlerinde kurulacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.