“Gebze’de sıfır sorunla eğitime devam!”

Eğitim 27.03.2021 - 10:40, Güncelleme: 27.03.2021 - 10:40
 

“Gebze’de sıfır sorunla eğitime devam!”

GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN NET KONUŞTU;

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gazetemize yaptığı açıklamada Gebze’de okulların hiç birinde aksaklık olmadığını ve eğitimlerin güzel şekilde ilerlediğini kaydetti. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okullarda yeniden eğitim verilmeye başlanılmasını gazetemize değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Müdür Doğan yaptığı açıklamada, “Öğrenciler mutlu, öğretmenler mutlu, veliler mutlu. Allaha şükürler olsun ki hiçbir sorunumuz yok. Her şey yolunda ve güzel şekilde gidiyor. Çok şükür zaten tüm tedbirleri almıştık almaya da devam ediyoruz, en büyük arzumuz bu şekilde devam etmek. Öğrencilerimizi yeniden sınıflarında ve okullarında görmüş olmak bizleri kalpten sevindiriyor” ifadesini kullanarak mutluluğunu dile getirdi. “KURALLARA UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Her gün birkaç okula gittiğini ve istişareler yaptığını belirten Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan “Hiç boş durmuyoruz, her gün birkaç okulda müdürlerle öğretmenlerle bir araya geliyorum. İstişarelerde bulunuyoruz. Varsa bir problem hemen harekete geçiyoruz. Dediğim gibi Gebze bölgesi için şu anda sıfır sorunla eğitime devam ediyoruz. İnşallah bu şekilde eğitim dönemini tamamlarız. Ben öğrencilerimize kavuşmuş olmaktan ötürü bir hayli memnunum. Onların sevincini görmek tüm sevinçlere bedel, önlemlere ve kurallara uymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN NET KONUŞTU;

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gazetemize yaptığı açıklamada Gebze’de okulların hiç birinde aksaklık olmadığını ve eğitimlerin güzel şekilde ilerlediğini kaydetti.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okullarda yeniden eğitim verilmeye başlanılmasını gazetemize değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Müdür Doğan yaptığı açıklamada, “Öğrenciler mutlu, öğretmenler mutlu, veliler mutlu. Allaha şükürler olsun ki hiçbir sorunumuz yok. Her şey yolunda ve güzel şekilde gidiyor. Çok şükür zaten tüm tedbirleri almıştık almaya da devam ediyoruz, en büyük arzumuz bu şekilde devam etmek. Öğrencilerimizi yeniden sınıflarında ve okullarında görmüş olmak bizleri kalpten sevindiriyor” ifadesini kullanarak mutluluğunu dile getirdi.

“KURALLARA UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Her gün birkaç okula gittiğini ve istişareler yaptığını belirten Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan “Hiç boş durmuyoruz, her gün birkaç okulda müdürlerle öğretmenlerle bir araya geliyorum. İstişarelerde bulunuyoruz. Varsa bir problem hemen harekete geçiyoruz. Dediğim gibi Gebze bölgesi için şu anda sıfır sorunla eğitime devam ediyoruz. İnşallah bu şekilde eğitim dönemini tamamlarız. Ben öğrencilerimize kavuşmuş olmaktan ötürü bir hayli memnunum. Onların sevincini görmek tüm sevinçlere bedel, önlemlere ve kurallara uymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.