19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de şölen başlıyor!

Gebze 08.06.2021 - 10:21, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:21
 

Gebze’de şölen başlıyor!

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 07 Haziran Pazartesi günü başlayacak 18 Haziran Cuma mesai bitimine kadar sürecek.

Gebze Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için yeni dönem kayıtları başladı. Sünnet organizasyonu öncesinde kayıt yaptırmak isteyen aileler 6 yaş ve üstü çocukları için başvuru yapabilecekler. Başvuru yapmak isteyen aileler (0262) 642 04 30 numaralı telefondan, belediyenin internet sitesinden ya da sosyal yardım işleri müdürlüğüne giderek müracaat yaptırabilecek. BİRİNCİ SINIF HASTANE ORTAMI Çağrı merkezinden ve internet üzerinden başvuru yapacak aileler ise sünnet olacak çocuğun şapka, boyun, bel ölçüsü ve ayakkabı numarasını belirtecek. Kayıtların sona ermesiyle çocuklar için sünnet kıyafetleri dağıtılacak. Sünnet çocukları ilk önce ön muayeneden geçirilecek. Sünnet olacak çocuklar ise daha sonra birinci sınıf hastane ortamında cerrahi müdahale ile sünnet işlemleri gerçekleştirilecek.  
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 07 Haziran Pazartesi günü başlayacak 18 Haziran Cuma mesai bitimine kadar sürecek.

Gebze Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için yeni dönem kayıtları başladı. Sünnet organizasyonu öncesinde kayıt yaptırmak isteyen aileler 6 yaş ve üstü çocukları için başvuru yapabilecekler. Başvuru yapmak isteyen aileler (0262) 642 04 30 numaralı telefondan, belediyenin internet sitesinden ya da sosyal yardım işleri müdürlüğüne giderek müracaat yaptırabilecek.

BİRİNCİ SINIF HASTANE ORTAMI

Çağrı merkezinden ve internet üzerinden başvuru yapacak aileler ise sünnet olacak çocuğun şapka, boyun, bel ölçüsü ve ayakkabı numarasını belirtecek. Kayıtların sona ermesiyle çocuklar için sünnet kıyafetleri dağıtılacak. Sünnet çocukları ilk önce ön muayeneden geçirilecek. Sünnet olacak çocuklar ise daha sonra birinci sınıf hastane ortamında cerrahi müdahale ile sünnet işlemleri gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.