19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de, ULAKBEL ile talepler gerçekleşiyor!

Gebze 22.09.2021 - 10:21, Güncelleme: 22.09.2021 - 10:21
 

Gebze’de, ULAKBEL ile talepler gerçekleşiyor!

Gebze’de, ULAKBEL ile talepler gerçekleşiyor!

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda gerçekleştirdikleri bakım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bulunan park ve sosyal donatı alanlarındaki bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 7/24 hizmet anlayışı ile daha yeşil bir Gebze için çalışan ekipler, belirlenen park ve donatı alanlarında genel bakım çalışması gerçekleştirdi. TALEPLER YERİNE GETİRİLDİYeni haftaya yoğun bir iş temposu ile başlayan Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halihazırda devam eden çalışmaların yanında; vatandaşların ULAKBEL aracılığıyla Gebze Belediyesi’ne ilettiği bakım taleplerini de yerine getirdi.    
Gebze’de, ULAKBEL ile talepler gerçekleşiyor!

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda gerçekleştirdikleri bakım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bulunan park ve sosyal donatı alanlarındaki bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 7/24 hizmet anlayışı ile daha yeşil bir Gebze için çalışan ekipler, belirlenen park ve donatı alanlarında genel bakım çalışması gerçekleştirdi.

TALEPLER YERİNE GETİRİLDİYeni haftaya yoğun bir iş temposu ile başlayan Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halihazırda devam eden çalışmaların yanında; vatandaşların ULAKBEL aracılığıyla Gebze Belediyesi’ne ilettiği bakım taleplerini de yerine getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.