Gebze’de üretilen Civic Sedan, artık Tayland’dan ithal edilecek

Gebze 01.06.2021 - 10:36, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:36
 

Gebze’de üretilen Civic Sedan, artık Tayland’dan ithal edilecek

Honda Gebze fabrikasında üretilen Civic Sedan artık Tayland’dan ithal edilecek. yüzde 10’luk Gümrük Vergisi ile ithal edilecek olan araç fiyatına vergi yansımayacak.

Ülkemizdeki Gebze fabrikasını global bir kararla kapatma kararı veren Honda, 30 Eylül’den itibaren tesislerini boşaltıp yeni sahibine teslim edecek. Fabrikada üretilen Honda Civic Sedan’nın artık Tayland’dan ithal edileceğini belirten Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, “Tayland’dan gelecek modelimiz yüzde 10’luk Gümrük Vergisi ile ithal edilecek. Ancak bunu fiyatlara yansıtmamayı planlıyoruz. Ayrıca, Civic’te LPG seçeneğini sunmaya devam edeceğiz. Honda Türkiye olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam edip pazar payımızı koruyacağız” diye konuştu. JAZZ HİBRİTE KAVUŞTU Yılsonunda binek otomobil pazarının geçtiğimiz yılın bir miktar üzerine çıkmasını beklediklerini açıklayan Kılıçer, “Yılın 650 bin adetlik binek satışıyla kapanmasını planlıyoruz. Aşılama süreci de pazara olumlu bir katkı yapıyor. Honda olarak yüzde 5 pazar payı hedefiyle bu yıl 30 bin adetten fazla satış yapmayı planlıyoruz” açıklaması yaptı.    
Honda Gebze fabrikasında üretilen Civic Sedan artık Tayland’dan ithal edilecek. yüzde 10’luk Gümrük Vergisi ile ithal edilecek olan araç fiyatına vergi yansımayacak.

Ülkemizdeki Gebze fabrikasını global bir kararla kapatma kararı veren Honda, 30 Eylül’den itibaren tesislerini boşaltıp yeni sahibine teslim edecek. Fabrikada üretilen Honda Civic Sedan’nın artık Tayland’dan ithal edileceğini belirten Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, “Tayland’dan gelecek modelimiz yüzde 10’luk Gümrük Vergisi ile ithal edilecek. Ancak bunu fiyatlara yansıtmamayı planlıyoruz. Ayrıca, Civic’te LPG seçeneğini sunmaya devam edeceğiz. Honda Türkiye olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam edip pazar payımızı koruyacağız” diye konuştu.

JAZZ HİBRİTE KAVUŞTU

Yılsonunda binek otomobil pazarının geçtiğimiz yılın bir miktar üzerine çıkmasını beklediklerini açıklayan Kılıçer, “Yılın 650 bin adetlik binek satışıyla kapanmasını planlıyoruz. Aşılama süreci de pazara olumlu bir katkı yapıyor. Honda olarak yüzde 5 pazar payı hedefiyle bu yıl 30 bin adetten fazla satış yapmayı planlıyoruz” açıklaması yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.