Gebze’de yaşayan Bulgaristan vatandaşları sandık başına gitti

Gebze 11.07.2021 - 15:43, Güncelleme: 11.07.2021 - 15:43
 

Gebze’de yaşayan Bulgaristan vatandaşları sandık başına gitti

Kocaeli’nde yaşayan çifte vatandaş statüsündeki Bulgaristan göçmenleri, erken seçim kapsamında Bulgaristan parlamentosunda yer alacak 240 milletvekilini seçmek için oy kullandı.

Bulgaristan vatandaşları için Kocaeli’nde 6 sandık kuruldu. Kentte yaşayan çifte vatandaşlar, sabah saatlerinde açılan sandıklarda Bulgaristan’dan gelenlerin de aralarında bulunduğu görevliler nezaretinde oy kullanmaya başladı. Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Türk) Onursal Başkanı Bayram Çolakoğlu, 4 Nisan’da Bulgaristan’da yapılan seçimlerde yeni bir hükümet kurulamadığı için bu seneki ikinci seçime gidildiğini söyledi. TÜM ÖNLEMLER ALINDI Gebze’de kurulan sandıkları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İlçemizde yaşayan Bulgar vatandaşlarımızın Bulgaristan Genel Seçimleri için kullandıkları oy heyecanlarına ortak olduk. Demokratik haklarını kullanmak isteyen tüm çifte vatandaşlarımız için okullarda gereken Covid-19 önlemleri alındı” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e; AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder eşlik etti.
Kocaeli’nde yaşayan çifte vatandaş statüsündeki Bulgaristan göçmenleri, erken seçim kapsamında Bulgaristan parlamentosunda yer alacak 240 milletvekilini seçmek için oy kullandı.

Bulgaristan vatandaşları için Kocaeli’nde 6 sandık kuruldu. Kentte yaşayan çifte vatandaşlar, sabah saatlerinde açılan sandıklarda Bulgaristan’dan gelenlerin de aralarında bulunduğu görevliler nezaretinde oy kullanmaya başladı. Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Türk) Onursal Başkanı Bayram Çolakoğlu, 4 Nisan’da Bulgaristan’da yapılan seçimlerde yeni bir hükümet kurulamadığı için bu seneki ikinci seçime gidildiğini söyledi.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Gebze’de kurulan sandıkları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İlçemizde yaşayan Bulgar vatandaşlarımızın Bulgaristan Genel Seçimleri için kullandıkları oy heyecanlarına ortak olduk. Demokratik haklarını kullanmak isteyen tüm çifte vatandaşlarımız için okullarda gereken Covid-19 önlemleri alındı” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e; AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.