Gebze’deki ihtiyaç sahipleri bayram öncesi yalnız bırakılmadı!

Gebze 12.05.2021 - 11:06, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:06
 

Gebze’deki ihtiyaç sahipleri bayram öncesi yalnız bırakılmadı!

Gebze’deki ihtiyaç sahipleri bayram öncesi yalnız bırakılmadı!

Gebze Kaymakam Mustafa Güler yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının son günlerinde  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İlk hane ziyaretini Gaziler Mahallesi’nde ikamet eden Çeliker, Güz, Sümer, Tuğ, Koçak ve Güzel ailelerine gerçekleştiren Kaymakam Güler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimlerini sağlayan hasta, engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinledi. Daha sonra İnönü Mahallesi’nde ikamet eden Baran, Çetin, Öksüz, Karadağ, Okurgan ve Arda ailelerini ve Köşklüçeşme Mahallesi’nde yaşayan Ergül, Solakoğlu, Kemiksiz, Yurdakul, Arslan ve Kara ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ailelerin isteklerinin imkânlar dâhilinde yerine getirilmesi talimatını verdi. SORUNLARI DİNLİYOR Son olarak ziyaretlerini Mimar Sinan Mahallesi’nde Şişman,  Arapçeşme Mahallesi’nde Şeçkin, Çalışır,  Şahin, Aba, Barış Mahallesi’ndeki Dede, Hürriyet Mahallesi’ndeki Babür, Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Kara ailelerine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara devletimizin imkanlarını ihtiyacı olan hizmeti sunmak bizim görevimizdir. Onların sorunlarını dinliyoruz. Sorunlarının çözümü noktasında yardımcı oluyoruz. Gerek yaşlı ve gerekse yardıma muhtaç ailelerimizin daima yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. “BİRAZ DAHA SABIR” Kaymakam Güler, bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladığını bayramlarının güven, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ettiğini söyleyerek, “Covid-19 salgını nedeni ile insanlarımızın zor bir süreçten geçtiğini güzel günlerin geleceğini, bu süreçte sizlerden biraz daha sabır ve kurallara uymada dikkat etmelerini istiyoruz” dedi. ÇOCUKLARI HEDİYELERLE SEVİNDİRDİ Pandemi koşullarına göre ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi, ailelerin küçük çocuklarına oyuncak ve kitap vererek onlarla ilgilenen Kaymakam Güler çocukları hediyelerle sevindirdi. Kaymakamımız Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun,  evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.
Gebze’deki ihtiyaç sahipleri bayram öncesi yalnız bırakılmadı!

Gebze Kaymakam Mustafa Güler yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının son günlerinde  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İlk hane ziyaretini Gaziler Mahallesi’nde ikamet eden Çeliker, Güz, Sümer, Tuğ, Koçak ve Güzel ailelerine gerçekleştiren Kaymakam Güler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimlerini sağlayan hasta, engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinledi. Daha sonra İnönü Mahallesi’nde ikamet eden Baran, Çetin, Öksüz, Karadağ, Okurgan ve Arda ailelerini ve Köşklüçeşme Mahallesi’nde yaşayan Ergül, Solakoğlu, Kemiksiz, Yurdakul, Arslan ve Kara ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ailelerin isteklerinin imkânlar dâhilinde yerine getirilmesi talimatını verdi.

SORUNLARI DİNLİYOR

Son olarak ziyaretlerini Mimar Sinan Mahallesi’nde Şişman,  Arapçeşme Mahallesi’nde Şeçkin, Çalışır,  Şahin, Aba, Barış Mahallesi’ndeki Dede, Hürriyet Mahallesi’ndeki Babür, Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Kara ailelerine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara devletimizin imkanlarını ihtiyacı olan hizmeti sunmak bizim görevimizdir. Onların sorunlarını dinliyoruz. Sorunlarının çözümü noktasında yardımcı oluyoruz. Gerek yaşlı ve gerekse yardıma muhtaç ailelerimizin daima yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“BİRAZ DAHA SABIR”

Kaymakam Güler, bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladığını bayramlarının güven, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ettiğini söyleyerek, “Covid-19 salgını nedeni ile insanlarımızın zor bir süreçten geçtiğini güzel günlerin geleceğini, bu süreçte sizlerden biraz daha sabır ve kurallara uymada dikkat etmelerini istiyoruz” dedi.

ÇOCUKLARI HEDİYELERLE SEVİNDİRDİ

Pandemi koşullarına göre ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi, ailelerin küçük çocuklarına oyuncak ve kitap vererek onlarla ilgilenen Kaymakam Güler çocukları hediyelerle sevindirdi. Kaymakamımız Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun,  evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.