19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’deki odalardan Durmuş’a destek!

Gebze 08.10.2021 - 13:51, Güncelleme: 08.10.2021 - 13:51
 

Gebze’deki odalardan Durmuş’a destek!

Gebze’deki odalardan Durmuş’a destek!

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği olağanüstü seçimi, 7 Kasım’da gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Kadir Durmuş ile Mustafa Kurt’un yarışacağı seçimde Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ortak karar alarak seçimde mevcut başkan Kadir Durmuş’u destekleme kararı aldı. Kocaeli Esnaf Odaları Birliği olağanüstü seçimi, 7 Kasım’da gerçekleştirilecek. Olağanüstü seçim öncesi oda başkanları, seçimde yarışacak Kadir Durmuş ve Mustafa Kurt arasında tercih yapmak için toplanmaya başladı. Önceki gün yönetim kurulunu toplayan Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, seçimde, Kadir Durmuş’a destek vereceklerini açıkladı. Toplantıda hazır bulunan Durmuş, Gebze Odası’nın kendisini desteklemesinden dolayı teşekkür etti. “YILMAZ, SORUNLARI EN İYİ BİLEN KİŞİ” 7 Kasım tarihinde yapılacak Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olağanüstü toplantısı öncesi mevcut başkan ve başkan adayı Kadir Durmuş, oda başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmeye başladı. Durmuş, önceki gün Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Harla Döner Restoran'da yapılan toplantıda konuşan Durmuş, “İlçelerdeki arkadaşlarımıza şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatıyoruz, bugün Gebze Oda Başkanımız ve Yönetim Kurulu’na misafir olduk. Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişilerin başında gelen Kamil Yılmaz başkanımız ile esnafın içerisinde bulunduğu sorunları paylaştık, Önümüzdeki süreçte sorunların çözümü adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi. DURMUŞ’A TAM DESTEK KARARI ÇIKTI Birlik başkanı ve başkan adayı Kadir Durmuş’un katıldığı toplantıya Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ile birlikte Başkan Vekili Mustafa Demir, yönetim kurulu üyeleri Ufuk Sarı, Kenan ikinci, Mustafa Sakman, Saadettin Uludağ, Bayram Akbaş, Serdar Kaymaz ve Şemun Öztürk de hazır bulundular. Toplantıda konuşan Yılmaz, “Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimizin tamamı yeni dönemde de Kadir başkanımıza desteğimiz sürecek, Esnafın var olan sorunlarının en aza indirilmesi adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada beraber birlikte çalışmayı devam edeceğiz” dedi. Toplantıda hazır bulunan Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik de seçimde Kadir Durmuş’a destek vereceklerini açıkladı. Gebze’deki odalardan tam destek alan Kadir Durmuş, toplantı sonrasında oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Gebze’deki odalardan Durmuş’a destek!

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği olağanüstü seçimi, 7 Kasım’da gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Kadir Durmuş ile Mustafa Kurt’un yarışacağı seçimde Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ortak karar alarak seçimde mevcut başkan Kadir Durmuş’u destekleme kararı aldı.

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği olağanüstü seçimi, 7 Kasım’da gerçekleştirilecek. Olağanüstü seçim öncesi oda başkanları, seçimde yarışacak Kadir Durmuş ve Mustafa Kurt arasında tercih yapmak için toplanmaya başladı. Önceki gün yönetim kurulunu toplayan Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, seçimde, Kadir Durmuş’a destek vereceklerini açıkladı. Toplantıda hazır bulunan Durmuş, Gebze Odası’nın kendisini desteklemesinden dolayı teşekkür etti.

“YILMAZ, SORUNLARI EN İYİ BİLEN KİŞİ”

7 Kasım tarihinde yapılacak Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olağanüstü toplantısı öncesi mevcut başkan ve başkan adayı Kadir Durmuş, oda başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmeye başladı. Durmuş, önceki gün Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Harla Döner Restoran'da yapılan toplantıda konuşan Durmuş, “İlçelerdeki arkadaşlarımıza şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatıyoruz, bugün Gebze Oda Başkanımız ve Yönetim Kurulu’na misafir olduk. Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişilerin başında gelen Kamil Yılmaz başkanımız ile esnafın içerisinde bulunduğu sorunları paylaştık, Önümüzdeki süreçte sorunların çözümü adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

DURMUŞ’A TAM DESTEK KARARI ÇIKTI

Birlik başkanı ve başkan adayı Kadir Durmuş’un katıldığı toplantıya Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ile birlikte Başkan Vekili Mustafa Demir, yönetim kurulu üyeleri Ufuk Sarı, Kenan ikinci, Mustafa Sakman, Saadettin Uludağ, Bayram Akbaş, Serdar Kaymaz ve Şemun Öztürk de hazır bulundular. Toplantıda konuşan Yılmaz, “Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimizin tamamı yeni dönemde de Kadir başkanımıza desteğimiz sürecek, Esnafın var olan sorunlarının en aza indirilmesi adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada beraber birlikte çalışmayı devam edeceğiz” dedi. Toplantıda hazır bulunan Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik de seçimde Kadir Durmuş’a destek vereceklerini açıkladı. Gebze’deki odalardan tam destek alan Kadir Durmuş, toplantı sonrasında oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.