Gebze’den Kudüs’e destek!

Gebze 12.05.2021 - 10:13, Güncelleme: 12.05.2021 - 10:13
 

Gebze’den Kudüs’e destek!

Gebze’den Kudüs’e destek!

Gebze Sivil Dayanışma Platformu, İsrail’in Ramazan ayında yine şiddetlenen Filistin’e baskı ve terörünü Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda binlerle kınadı. Platform adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nizamettin Kaya, Türkiye ve İslam ülkelerinin kınamayla yetinmeyip daha fazla inisiyatif üstlenmesini isterken basın açıklamasına katılan yurttaşlar da sık sık, “Mehmetçik Aksaya sloganları attı. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli vekili Cemil Yaman da katıldı. BİNLERCE İNSAN TEK YÜREK OLDU   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz etkinlikteki konuşmasında “Kudüs kırmızı çizgimizdir, orada yaşananları kınıyorum. Bizim genlerimizle oynamaya çalışıyorlar. Onlar hep zalimlik yaptılar bu defa yine başaramayacaklar. Bugün bir araya geldik. Kudüs’ün oradaki mazlumların sesi olmak için buradayız. Barbarlar tarih boyunca hep bu yolu denediler yine başaramayacaklar” şeklinde konuştu. Platform adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nizamettin Kaya, “Gebze Sivil Dayanışma Platformu olarak terör devleti İsrail’in hiçbir uluslararası meşruiyeti olmayan işgal ve saldırılarını en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetlediklerini belirtti. Kaya, “Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, verdikleri diriliş mücadelesinde onlarla birlikte saf tuttuğumuzu bir kez daha buradan haykırıyoruz” ifadesini kullandı. ​
Gebze’den Kudüs’e destek!

Gebze Sivil Dayanışma Platformu, İsrail’in Ramazan ayında yine şiddetlenen Filistin’e baskı ve terörünü Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda binlerle kınadı. Platform adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nizamettin Kaya, Türkiye ve İslam ülkelerinin kınamayla yetinmeyip daha fazla inisiyatif üstlenmesini isterken basın açıklamasına katılan yurttaşlar da sık sık, “Mehmetçik Aksaya sloganları attı. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli vekili Cemil Yaman da katıldı.

BİNLERCE İNSAN TEK YÜREK OLDU  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz etkinlikteki konuşmasında “Kudüs kırmızı çizgimizdir, orada yaşananları kınıyorum. Bizim genlerimizle oynamaya çalışıyorlar. Onlar hep zalimlik yaptılar bu defa yine başaramayacaklar. Bugün bir araya geldik. Kudüs’ün oradaki mazlumların sesi olmak için buradayız. Barbarlar tarih boyunca hep bu yolu denediler yine başaramayacaklar” şeklinde konuştu. Platform adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nizamettin Kaya, “Gebze Sivil Dayanışma Platformu olarak terör devleti İsrail’in hiçbir uluslararası meşruiyeti olmayan işgal ve saldırılarını en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetlediklerini belirtti. Kaya, “Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, verdikleri diriliş mücadelesinde onlarla birlikte saf tuttuğumuzu bir kez daha buradan haykırıyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.