Gebze’den tüm Türkiye’ye yardım eli

Gebze 03.03.2021 - 10:32, Güncelleme: 03.03.2021 - 10:32
 

Gebze’den tüm Türkiye’ye yardım eli

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin her yerine ulaşacak, sıcak yemeği vatandaşlarla buluşturacak olan Mobil Aş Evi’nin hazır olduğunu söyledi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir açıklama yaparak Mobil Aş Evi müjdesini verdi. Başkan Çiler, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin her yerine ulaşacak, sıcak yemeği vatandaşlarla buluşturacak olan Mobil Aş Evi’nin hazır olduğunu söyledi. Çiler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarımıza ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projemizin müjdesini veriyoruz. AFETLERİ EN İYİ BİZ ANLARIZ Mobil Aş Evimiz ile Türkiye’nin herhangi bir noktasında bir felaket yaşandığında afetzedelere sıcak yemek imkanı sunacak. Projemiz, 365 Oda/Borsa arasında bir ilk. Afet durumu tamamen sonlanana kadar mobil aş evimiz afet bölgesinde kalacak. Bir felaketin karşısında kenetlenmeyi bilen bir milletiz. Yaralarımızı birlikte sarmasını bilen bir milletiz. Biz depremin acısını en derinden yaşayan bir kentiz. Bu sebeple afetleri en iyi biz anlarız. Doğusu batısı demeden bütün ülkemizde felaket yaralarının sarılması, vatandaşımızın yardımına koşulması hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Odamız, uzanan her eli tutacak. Oda üyelerimiz bu süreçte bizlere çok destek verdi. Üyelerimize teşekkür ederim.”  
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin her yerine ulaşacak, sıcak yemeği vatandaşlarla buluşturacak olan Mobil Aş Evi’nin hazır olduğunu söyledi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir açıklama yaparak Mobil Aş Evi müjdesini verdi. Başkan Çiler, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin her yerine ulaşacak, sıcak yemeği vatandaşlarla buluşturacak olan Mobil Aş Evi’nin hazır olduğunu söyledi. Çiler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarımıza ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projemizin müjdesini veriyoruz.

AFETLERİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

Mobil Aş Evimiz ile Türkiye’nin herhangi bir noktasında bir felaket yaşandığında afetzedelere sıcak yemek imkanı sunacak. Projemiz, 365 Oda/Borsa arasında bir ilk. Afet durumu tamamen sonlanana kadar mobil aş evimiz afet bölgesinde kalacak. Bir felaketin karşısında kenetlenmeyi bilen bir milletiz. Yaralarımızı birlikte sarmasını bilen bir milletiz. Biz depremin acısını en derinden yaşayan bir kentiz. Bu sebeple afetleri en iyi biz anlarız. Doğusu batısı demeden bütün ülkemizde felaket yaralarının sarılması, vatandaşımızın yardımına koşulması hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Odamız, uzanan her eli tutacak. Oda üyelerimiz bu süreçte bizlere çok destek verdi. Üyelerimize teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.