19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'den Van'a Gönül köprüsü!

Gebze 25.09.2021 - 11:36, Güncelleme: 25.09.2021 - 11:36
 

Gebze'den Van'a Gönül köprüsü!

Gebze'den Van'a Gönül köprüsü!

Gebze KC Kimya’nın sahibi Cebrail ve İsrafil Kamacı Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) denilen yürüyememe belirtileriyle ortaya çıkan kas hastalığı nedeniyle eve kapanmak zorunda kalarak okula gidemeyen iki kardeşe yardım elini uzattı. Yürüyememe belirtileriyle ortaya çıkan Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) kas hastalığı nedeniyle eve kapanarak okula gidemeyen iki kardeşe yardım eli Gebze’den uzatıldı. Gebze KC Kimya’nın sahibi Cebrail ve İsrafil Kamacı merhamet ve yardım elini uzattığı Vanlı iki kardeşe akülü araba hediye etti. Darıca Farabi Başhekimi Mustafa Güneş, Vanlı şair Orhan Demirtaş ve Van Sanat ve Edebiyat Grubu üyeleri tarafından Cebrail ve İsrafil Kamacı’nın desteği ile ulaştırılan akülü araçlar sayesinde Vanlı iki kardeş hem okula hem de sokağa çıkmanın keyfine vardı. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yaparak Kamacı ailesine teşekkür eden Darıca Farabi Başhekimi Mustafa Güneş, “Bu nedenle ihtiyaç sahibi bu gençlerimizi haberdar eden başta kıymeti kardeşim şair Orhan Demirtaş Beyefendi olmak üzere Van Sanat ve Edebiyat Grubu üyelerine, bu işin öncüsü Kıymetli Cebrail ve İsrafil Kamacı kardeşlere, süreci yakından takip eden KC Kimya’dan kıymetli kardeşleri Sevda Karakoç hanıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. “İnşallah bu merhamet köprüleri artarak devam eder” dedi.
Gebze'den Van'a Gönül köprüsü!

Gebze KC Kimya’nın sahibi Cebrail ve İsrafil Kamacı Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) denilen yürüyememe belirtileriyle ortaya çıkan kas hastalığı nedeniyle eve kapanmak zorunda kalarak okula gidemeyen iki kardeşe yardım elini uzattı.

Yürüyememe belirtileriyle ortaya çıkan Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) kas hastalığı nedeniyle eve kapanarak okula gidemeyen iki kardeşe yardım eli Gebze’den uzatıldı. Gebze KC Kimya’nın sahibi Cebrail ve İsrafil Kamacı merhamet ve yardım elini uzattığı Vanlı iki kardeşe akülü araba hediye etti. Darıca Farabi Başhekimi Mustafa Güneş, Vanlı şair Orhan Demirtaş ve Van Sanat ve Edebiyat Grubu üyeleri tarafından Cebrail ve İsrafil Kamacı’nın desteği ile ulaştırılan akülü araçlar sayesinde Vanlı iki kardeş hem okula hem de sokağa çıkmanın keyfine vardı. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yaparak Kamacı ailesine teşekkür eden Darıca Farabi Başhekimi Mustafa Güneş, “Bu nedenle ihtiyaç sahibi bu gençlerimizi haberdar eden başta kıymeti kardeşim şair Orhan Demirtaş Beyefendi olmak üzere Van Sanat ve Edebiyat Grubu üyelerine, bu işin öncüsü Kıymetli Cebrail ve İsrafil Kamacı kardeşlere, süreci yakından takip eden KC Kimya’dan kıymetli kardeşleri Sevda Karakoç hanıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. “İnşallah bu merhamet köprüleri artarak devam eder” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.