Gebzeli Dernek Başkanının cenazesi bugün kılınacak!

Gebze 22.07.2021 - 11:32, Güncelleme: 22.07.2021 - 12:43
 

Gebzeli Dernek Başkanının cenazesi bugün kılınacak!

Gebzeli Dernek Başkanının cenazesi bugün kılınacak!

Eski damadı tarafından dün bıçaklanarak öldürülen Kocaeli Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun’un cenaze töreni bugün gerçekleşecek. Gebze’de İbrahim G., yakınlarıyla birlikte çocuğunu almak için gittiği evde eski kayınpederi Süleyman Olgun’u (51) tartışma sonrası bıçaklayarak öldürmüş, 4 yakınını da yaralamıştı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edilmesinin ardından Olgun, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamamıştı. Gebze’nin sevilen ve tanınan isimlerinden aynı zamanda Kocaeli Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı olan Süleyman Olgun, bugün ikindi namazına müteakip Gebze Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından yarın da (23.07.2021) ikindi namazına müteakip Gümüşhane Kelkit ilçesi Küçük Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.
Gebzeli Dernek Başkanının cenazesi bugün kılınacak!

Eski damadı tarafından dün bıçaklanarak öldürülen Kocaeli Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun’un cenaze töreni bugün gerçekleşecek.

Gebze’de İbrahim G., yakınlarıyla birlikte çocuğunu almak için gittiği evde eski kayınpederi Süleyman Olgun’u (51) tartışma sonrası bıçaklayarak öldürmüş, 4 yakınını da yaralamıştı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edilmesinin ardından Olgun, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamamıştı. Gebze’nin sevilen ve tanınan isimlerinden aynı zamanda Kocaeli Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı olan Süleyman Olgun, bugün ikindi namazına müteakip Gebze Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından yarın da (23.07.2021) ikindi namazına müteakip Gümüşhane Kelkit ilçesi Küçük Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.