19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Dilara, yardım bekliyor!

Gebze 03.12.2020 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebzeli Dilara, yardım bekliyor!

İzmit’teki evlerinde çıkan yangında vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 5 yaşındaki Dilara’nın ailesi, yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındı. Zor günler geçirdiklerini belirten aile, kızlarının tedavisi için yardım bekliyor İzmit’teki evlerinde çıkan yangında beşiğinin tutuşması sonucu vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 5 yaşındaki minik Dilara’nın ailesi, yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındı. İzmit’teki evlerinde çıkan yangında beşiğinin tutuşması sonucu vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan Dilara Şencan'ı alevlerin arasından komşuları alırken, Minik Dilara, yoğun bakım servisinde gördüğü tedaviyle hayata tutundu. Dilara Şencan'ın ailesi, çocuklarının ameliyat olabilmesi için kendilerine yardım eli uzatılmasını istiyor. "KIZIM ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR" Anne Altın Şencan yaptığı açıklamada, “Dilara henüz 6 aylıkken evimizde yandı. Eşimle o dönem çalışıyorduk ve çocuklara kayınvalidem bakıyordu. Kayınvalidemin anlattığına göre sobadan çıkan yangının kıvılcımı önce perdeleri ardından da kızımın beşiğini tutuşturmuş. Bu sürede de Dilara alevlerin arasında kalmış. İmdadımıza yetişen komşularımızın sayesinde yavrum hayatta ancak vücudundaki yanıklar yüzünden zor günler geçiriyor. Psikolojisi alt üst durumda. Biz bu sürede tedavisi için elimizde ne var ne yok satıp kızımızın tedavisi için kullandık. Ardından da yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındık. Burada da eşim asgari ücretle çalışıyor ve kirada oturuyoruz. Biz kendimiz için değil, kızımızın tedavisi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım istiyoruz.” “DOKU NAKLİ İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ” Dilara’nın, 3 çocuğundan biri olduğunu belirten Anne Altın Şencan, "Kızım dış görünüşü nedeniyle zor günler geçiriyor. Birçok ameliyat geçirdi. Başka yerden alınan dokular yanan kısımlara konuldu. Maddi durumumuz çok iyi değil. Elimizden geleni yapıyoruz ama ameliyat olması lazım. Kızımı parka kimsenin olmadığı zaman götürüyorum. Çocuğa 'Sen niye böyle oldun?' diye sürekli sorular geliyor. O da bundan sıkılıyor, dışarı çıkmak istemiyor. Kızım içine kapandı. Bir anne olarak bu durumdan kurtulmasını istiyorum. Dilara gibi aynı durumda olan çocuklara, doku nakli yapıldığını öğrendik, bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

İzmit’teki evlerinde çıkan yangında vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 5 yaşındaki Dilara’nın ailesi, yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındı. Zor günler geçirdiklerini belirten aile, kızlarının tedavisi için yardım bekliyor

İzmit’teki evlerinde çıkan yangında beşiğinin tutuşması sonucu vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 5 yaşındaki minik Dilara’nın ailesi, yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındı. İzmit’teki evlerinde çıkan yangında beşiğinin tutuşması sonucu vücudunun farklı yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan Dilara Şencan'ı alevlerin arasından komşuları alırken, Minik Dilara, yoğun bakım servisinde gördüğü tedaviyle hayata tutundu. Dilara Şencan'ın ailesi, çocuklarının ameliyat olabilmesi için kendilerine yardım eli uzatılmasını istiyor.

"KIZIM ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR"

Anne Altın Şencan yaptığı açıklamada, “Dilara henüz 6 aylıkken evimizde yandı. Eşimle o dönem çalışıyorduk ve çocuklara kayınvalidem bakıyordu. Kayınvalidemin anlattığına göre sobadan çıkan yangının kıvılcımı önce perdeleri ardından da kızımın beşiğini tutuşturmuş. Bu sürede de Dilara alevlerin arasında kalmış. İmdadımıza yetişen komşularımızın sayesinde yavrum hayatta ancak vücudundaki yanıklar yüzünden zor günler geçiriyor. Psikolojisi alt üst durumda. Biz bu sürede tedavisi için elimizde ne var ne yok satıp kızımızın tedavisi için kullandık. Ardından da yeni bir hayat kurmak için İzmit’ten Gebze’ye taşındık. Burada da eşim asgari ücretle çalışıyor ve kirada oturuyoruz. Biz kendimiz için değil, kızımızın tedavisi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım istiyoruz.”

“DOKU NAKLİ İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ”

Dilara’nın, 3 çocuğundan biri olduğunu belirten Anne Altın Şencan, "Kızım dış görünüşü nedeniyle zor günler geçiriyor. Birçok ameliyat geçirdi. Başka yerden alınan dokular yanan kısımlara konuldu. Maddi durumumuz çok iyi değil. Elimizden geleni yapıyoruz ama ameliyat olması lazım. Kızımı parka kimsenin olmadığı zaman götürüyorum. Çocuğa 'Sen niye böyle oldun?' diye sürekli sorular geliyor. O da bundan sıkılıyor, dışarı çıkmak istemiyor. Kızım içine kapandı. Bir anne olarak bu durumdan kurtulmasını istiyorum. Dilara gibi aynı durumda olan çocuklara, doku nakli yapıldığını öğrendik, bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.