Gebzeli Genç İş Adamı Mehmet Sinan’a Ödül

Gebze 03.01.2022 - 14:22, Güncelleme: 03.01.2022 - 14:22
 

Gebzeli Genç İş Adamı Mehmet Sinan’a Ödül

Gebzeli Genç İş Adamı Mehmet Sinan’a Ödül

İnternational Lojistik ve Gümrükleme’nin genç patronu Mehmet Sinan, Ticaret ve Gümrük Bakanlığı’ndan alınan verilere göre, lojistik dalında 2021 yılında başarılı olmuş firmalar arasından oylama ile birinci seçilerek ödüle layık görüldü. Altın Taç Ödül Gecesi’nde dev firmalarında aralarında bulunduğu organizasyonda ödülünü alan Mehmet Sinan Gebze’yi en iyi şekilde temsil etti. Kalitelerinin ve başarılarının bu tür ödüllerle taçlanması bizim daha çok motivasyonumuzu arttırıyor diyen Mehmet Sinan, ‘Firmamızı ve Gebze’mizi daha iyi platformlarda temsil etmeye devam edeceğiz’ dedi. AVRUPA’DA İLKLERİ HAYATA GEÇİRECEK Gebze’de faaliyetlerine devam İnternational Lojistik ve Gümrükleme firması Mehmet Sinan öncülüğünde başarıdan başarıya koşuyor. Türkiye ve Orta Doğu’da bilinen bir firma olan İnternational Lojistik ve Gümrükleme, ülke sınırlarını aşarak Avrupa’da şubeleşecek. Gebzeli genç girişimci Mehmet Sinan tarafından Fransa ve Almanya’da kurulacak olan İnternational Lojistik ve Gümrükleme şubelerinde sektör ile alakalı yeni girişimler hayata geçirilecek. Mehmet Sinan yeni model ile Avrupa’da ilkleri gerçekleştirecek.   YENİ PROJELER BANA HEYECAN VERİYOR Kendisinin girişimci bir ruha sahip olduğunu söyleyen Mehmet Sinan, ‘Girişimcilik metot olarak öğretilebilir ama önemli olan o ruhla doğmanız. Sanırım bende girişimci bir ruhla doğmuşum. Yeni projeler üretmek ve bu projeleri insanların yararına kullanmak bana büyük zevk veriyor. Bir şeyi başarmış olmak beni çok mutlu ediyor’ diyerek yeni projelerin de sinyalini verdi.
Gebzeli Genç İş Adamı Mehmet Sinan’a Ödül

İnternational Lojistik ve Gümrükleme’nin genç patronu Mehmet Sinan, Ticaret ve Gümrük Bakanlığı’ndan alınan verilere göre, lojistik dalında 2021 yılında başarılı olmuş firmalar arasından oylama ile birinci seçilerek ödüle layık görüldü. Altın Taç Ödül Gecesi’nde dev firmalarında aralarında bulunduğu organizasyonda ödülünü alan Mehmet Sinan Gebze’yi en iyi şekilde temsil etti. Kalitelerinin ve başarılarının bu tür ödüllerle taçlanması bizim daha çok motivasyonumuzu arttırıyor diyen Mehmet Sinan, ‘Firmamızı ve Gebze’mizi daha iyi platformlarda temsil etmeye devam edeceğiz’ dedi.

AVRUPA’DA İLKLERİ HAYATA GEÇİRECEK

Gebze’de faaliyetlerine devam İnternational Lojistik ve Gümrükleme firması Mehmet Sinan öncülüğünde başarıdan başarıya koşuyor. Türkiye ve Orta Doğu’da bilinen bir firma olan İnternational Lojistik ve Gümrükleme, ülke sınırlarını aşarak Avrupa’da şubeleşecek. Gebzeli genç girişimci Mehmet Sinan tarafından Fransa ve Almanya’da kurulacak olan İnternational Lojistik ve Gümrükleme şubelerinde sektör ile alakalı yeni girişimler hayata geçirilecek. Mehmet Sinan yeni model ile Avrupa’da ilkleri gerçekleştirecek.  

YENİ PROJELER BANA HEYECAN VERİYOR

Kendisinin girişimci bir ruha sahip olduğunu söyleyen Mehmet Sinan, ‘Girişimcilik metot olarak öğretilebilir ama önemli olan o ruhla doğmanız. Sanırım bende girişimci bir ruhla doğmuşum. Yeni projeler üretmek ve bu projeleri insanların yararına kullanmak bana büyük zevk veriyor. Bir şeyi başarmış olmak beni çok mutlu ediyor’ diyerek yeni projelerin de sinyalini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.