Gebzeli kadınlar yaza pilatesle giriyor

Gebze 28.05.2021 - 12:23, Güncelleme: 28.05.2021 - 12:23
 

Gebzeli kadınlar yaza pilatesle giriyor

Gebze Emlak Konutları 3. Etap Spor Kurulu Bayanlar Grubu yaza sporla hazırlanıyor. 1 Haziran Salı günü saat 11.00-12.00 arası ilk grup 12.30-13.30 arası ikinci grup “ Şimdi Spor Vakti” sloganıyla Pilatese başlıyor.

YOĞUN İLGİ Pilates Koordinatörü Azime Çeliktaş, 95 kadının başvuruda bulunduğunu kaydederek, bu sayının beklentilerinin çok üstünde olduğunu ve bu nedenle grupları düzenlemekte zorlandıklarını söyledi. Çeliktaş, “Biz normal olarak 15 kişilik bir grup veya bilemediniz 2 grup çıkar diye tahmin ediyorduk. Şimdi bu kadar bayanın talepte bulunması aslında evin tüm yükünü çeken kadınlarımızın pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlardan ne kadar bunaldıklarını gösteriyor” dedi. PİLATES KURSLARIMIZ 2 AŞAMALI     Çekiktaş, Pilates kurslarının 2 aşamalı olacağını, birinci aşamada okullar resmen tatil olana kadar derslerin yapılacağını ve ikinci aşamanın Ekim ayının ilk haftasında başlayarak gelecek senenin yaz başlangıcına kadar devam edeceğini belirtti.  Sayının kalabalık olması nedeniyle Gebze Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapmaya karar verdiklerini söyleyen Çeliktaş, Ekim ayındaki dersleri Emlak Konutları 1. Ve 2. Etap bayanlarına da açacakları için katılımın daha fazla olmasını beklediklerini ifade etti. 1, 2 ve 3. ETAP KADINLAR DAYANIŞMASI “Neden diğer etaplar?” sorusuna yanıt veren Çeliktaş, “Buna kadın dayanışması demek daha doğru olur” diyerek, Birinci ve İkinci etapların sosyal tesis ve altyapısının üçüncü etap gibi yeterli olmadığına işaretle Kirazpınar Bölgesinin İstanbul Ataşehir gibi nezih bir bölge olması için tüm bölge sakinleri olarak işbirliği ve dayanışma içerisinde olmak gerektiğinin altını çizdi. Çeliktaş, “Burada esas yük ailenin temel direği olan biz kadınlara düşüyor” diye ekledi.
Gebze Emlak Konutları 3. Etap Spor Kurulu Bayanlar Grubu yaza sporla hazırlanıyor. 1 Haziran Salı günü saat 11.00-12.00 arası ilk grup 12.30-13.30 arası ikinci grup “ Şimdi Spor Vakti” sloganıyla Pilatese başlıyor.

YOĞUN İLGİ

Pilates Koordinatörü Azime Çeliktaş, 95 kadının başvuruda bulunduğunu kaydederek, bu sayının beklentilerinin çok üstünde olduğunu ve bu nedenle grupları düzenlemekte zorlandıklarını söyledi. Çeliktaş, “Biz normal olarak 15 kişilik bir grup veya bilemediniz 2 grup çıkar diye tahmin ediyorduk. Şimdi bu kadar bayanın talepte bulunması aslında evin tüm yükünü çeken kadınlarımızın pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlardan ne kadar bunaldıklarını gösteriyor” dedi.

PİLATES KURSLARIMIZ 2 AŞAMALI    

Çekiktaş, Pilates kurslarının 2 aşamalı olacağını, birinci aşamada okullar resmen tatil olana kadar derslerin yapılacağını ve ikinci aşamanın Ekim ayının ilk haftasında başlayarak gelecek senenin yaz başlangıcına kadar devam edeceğini belirtti.  Sayının kalabalık olması nedeniyle Gebze Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapmaya karar verdiklerini söyleyen Çeliktaş, Ekim ayındaki dersleri Emlak Konutları 1. Ve 2. Etap bayanlarına da açacakları için katılımın daha fazla olmasını beklediklerini ifade etti.

1, 2 ve 3. ETAP KADINLAR DAYANIŞMASI

“Neden diğer etaplar?” sorusuna yanıt veren Çeliktaş, “Buna kadın dayanışması demek daha doğru olur” diyerek, Birinci ve İkinci etapların sosyal tesis ve altyapısının üçüncü etap gibi yeterli olmadığına işaretle Kirazpınar Bölgesinin İstanbul Ataşehir gibi nezih bir bölge olması için tüm bölge sakinleri olarak işbirliği ve dayanışma içerisinde olmak gerektiğinin altını çizdi. Çeliktaş, “Burada esas yük ailenin temel direği olan biz kadınlara düşüyor” diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.