Gebzeli Karaman’dan HEDEF TV’de iddialı açıklamalar!

Gebze 26.01.2021 - 11:16, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:16
 

Gebzeli Karaman’dan HEDEF TV’de iddialı açıklamalar!

İYİ Partiden geçtiğimiz aylarda istifa eden genç isim Ergün Karaman, canlı yayında Abbas Sır’ın sorularına açık yüreklikle yanıt verdi.

İYİ Parti Gebze’den flaş kararla ayrılarak Muharrem İnce’nin Memleket Hareketine katılan Ergün Karaman, HEDEF TV Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın sunduğu ‘Güne Merhaba’ programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayın konuğu olan Karaman, İYİ Partiden ayrılış süreci için “Muharrem Bey hareketini başlattı ben de istifa ettim, İYİ Parti geçmişim vardı, bir sene oradaydım, yeni bir başlangıç yapmak istedim, görüşlerim bazı konularda uymadı oralarda. Kendimi Memleket Hareketine ait hissediyorum” dedi. SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU Sözlerine sürdüren genç siyasetçi  “Muharrem Bey’in hedefleri doğrultusunda Gebze’de hareket oluşturarak, bu harekete gönül verenlerle bir araya geldik. Parti kurulunca çalışmalara başlıyoruz, gönüllü olarak çalışıp üye yapıyoruz. Muharrem bey 50 ili gezdi, pandemi biraz aksattı ama 1 Mart’ta muhtemelen parti kurulacak, çalışmalar hızlanacak” diyerek parti kuruluş tarihini canlı yayında verdi. Karaman son olarak “Sivas mitingine katıldım, oradaki hava beni sevindirdi. Şu anda parti ismi ve logosu çalışmaları var, 1 Mart’a kadar şehirler gezilmeye devam edecek. Bahara Memleket Hareketi Memleket Partisine dönüşecek” diyerek iddialı konuştu.  
İYİ Partiden geçtiğimiz aylarda istifa eden genç isim Ergün Karaman, canlı yayında Abbas Sır’ın sorularına açık yüreklikle yanıt verdi.

İYİ Parti Gebze’den flaş kararla ayrılarak Muharrem İnce’nin Memleket Hareketine katılan Ergün Karaman, HEDEF TV Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın sunduğu ‘Güne Merhaba’ programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayın konuğu olan Karaman, İYİ Partiden ayrılış süreci için “Muharrem Bey hareketini başlattı ben de istifa ettim, İYİ Parti geçmişim vardı, bir sene oradaydım, yeni bir başlangıç yapmak istedim, görüşlerim bazı konularda uymadı oralarda. Kendimi Memleket Hareketine ait hissediyorum” dedi.

SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sözlerine sürdüren genç siyasetçi  “Muharrem Bey’in hedefleri doğrultusunda Gebze’de hareket oluşturarak, bu harekete gönül verenlerle bir araya geldik. Parti kurulunca çalışmalara başlıyoruz, gönüllü olarak çalışıp üye yapıyoruz. Muharrem bey 50 ili gezdi, pandemi biraz aksattı ama 1 Mart’ta muhtemelen parti kurulacak, çalışmalar hızlanacak” diyerek parti kuruluş tarihini canlı yayında verdi. Karaman son olarak “Sivas mitingine katıldım, oradaki hava beni sevindirdi. Şu anda parti ismi ve logosu çalışmaları var, 1 Mart’a kadar şehirler gezilmeye devam edecek. Bahara Memleket Hareketi Memleket Partisine dönüşecek” diyerek iddialı konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.