19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli kızlar iddialı

Gebze 01.07.2021 - 10:27, Güncelleme: 01.07.2021 - 10:27
 

Gebzeli kızlar iddialı

Gebzeli kızlar iddialı

Kriket Milli Takım kampı Çanakkale’nin Biga ilçesinde tüm hızı ile devam ediyor. 4 Temmuz’da sona erecek olan kampta Gebze Gençlik ve Spor Kulübü Kriket Takımı sporcuları Bengünur Kırbaş, Havva Karaduman, Şermin Gökçe, Buse Karslıoğlu ve Gülşah Yağcı da yer alıyor.    TEŞEKKÜR ETTİLER  Geliştirmekte olan spor branşları federasyonuna bağlı olan Kriket Federasyonu Asbaşkanı Hasan Sabit Alta, Milli Takım Antrenörü Yıldız Alta, kendileri makamlarında ağırlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e, desteği için Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’na, takım antrenörleri Abdullah Melih Karaduman’a, forma desteği veren ÖzgürCe Medikal&Danışmamak ve Eğitim firma sahibi Özgür Agin’e, hediyeleri için Netba işyeri sahibi Zeki Kemiksiz’e ve PCR testini ücretsiz yapan Yüzyıl Grup’a (Temas Grup) teşekkür ettiler.
Gebzeli kızlar iddialı

Kriket Milli Takım kampı Çanakkale’nin Biga ilçesinde tüm hızı ile devam ediyor. 4 Temmuz’da sona erecek olan kampta Gebze Gençlik ve Spor Kulübü Kriket Takımı sporcuları Bengünur Kırbaş, Havva Karaduman, Şermin Gökçe, Buse Karslıoğlu ve Gülşah Yağcı da yer alıyor.   

TEŞEKKÜR ETTİLER 

Geliştirmekte olan spor branşları federasyonuna bağlı olan Kriket Federasyonu Asbaşkanı Hasan Sabit Alta, Milli Takım Antrenörü Yıldız Alta, kendileri makamlarında ağırlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e, desteği için Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’na, takım antrenörleri Abdullah Melih Karaduman’a, forma desteği veren ÖzgürCe Medikal&Danışmamak ve Eğitim firma sahibi Özgür Agin’e, hediyeleri için Netba işyeri sahibi Zeki Kemiksiz’e ve PCR testini ücretsiz yapan Yüzyıl Grup’a (Temas Grup) teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.