Gebzeli ‘Minik Notalar’ın ilk durağı: Almanya

Gebze 29.03.2021 - 17:46, Güncelleme: 29.03.2021 - 17:46
 

Gebzeli ‘Minik Notalar’ın ilk durağı: Almanya

Gebzeli ‘Minik Notalar’ın ilk durağı: Almanya

Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun öğrencileri uluslararası platformlarda bir kez daha Gebze’yi temsil edecek.‘Minik Notalar’ın Avrupa turnesindeki ilk durağı Almanya olacak. Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun her platformda duyurmaya devam ediyor. ‘Minik Notalar’ uluslararası platformlarda bir kez daha Gebze’yi gururla temsil edecek. Minik Notaların yaratıcı öğretmeni Sezer Ortadağ, katılacakları Avrupa turnesinin ilk durağının Almanya olduğunu söyledi. ANLAMLI İZLER BIRAKTIK Turne hazırlıklarının tüm hızı ile devam ettiğini söyleyen Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ açıklamasında şunları söyledi; “Müzikle çok yakından ilgilenen bir insan oldum ve bu uğraşımı da yeri geldiğinde öğrencilerimle paylaşmak istedim. Müziğe ilk başladığımızda çaldığımız parçaları kamerayla kaydedip yayınlamaya başladık. Çocuklar keşfedilmeyi bekleyen saklı kıtalar gibidirler, onlar keşfetmek için emek sarf etmek ve onlar için bir ortam oluşturmak gerekiyor. Dönüp de şöyle arkama baktığım zaman minik notaların çocukların hayatında güzel ve anlamlı izler bıraktığını düşünüyorum ve onları bu şekilde gördükçe ben mutlu oluyorum. HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Çocuklar için gelişim alanları açmak, yeteneklerinin keşfi için ilk adımı oluşturur. Uluslararası platformlarda bir kez daha ülkemizi gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerim ‘Minik Notalar’ ile birlikte çevrimiçi olarak katılacağımız Avrupa turnemizin hazırlıkları devam ediyor. İlk durak Almanya.” ​
Gebzeli ‘Minik Notalar’ın ilk durağı: Almanya

Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun öğrencileri uluslararası platformlarda bir kez daha Gebze’yi temsil edecek.‘Minik Notalar’ın Avrupa turnesindeki ilk durağı Almanya olacak.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun her platformda duyurmaya devam ediyor. ‘Minik Notalar’ uluslararası platformlarda bir kez daha Gebze’yi gururla temsil edecek. Minik Notaların yaratıcı öğretmeni Sezer Ortadağ, katılacakları Avrupa turnesinin ilk durağının Almanya olduğunu söyledi.

ANLAMLI İZLER BIRAKTIK

Turne hazırlıklarının tüm hızı ile devam ettiğini söyleyen Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ açıklamasında şunları söyledi; “Müzikle çok yakından ilgilenen bir insan oldum ve bu uğraşımı da yeri geldiğinde öğrencilerimle paylaşmak istedim. Müziğe ilk başladığımızda çaldığımız parçaları kamerayla kaydedip yayınlamaya başladık. Çocuklar keşfedilmeyi bekleyen saklı kıtalar gibidirler, onlar keşfetmek için emek sarf etmek ve onlar için bir ortam oluşturmak gerekiyor. Dönüp de şöyle arkama baktığım zaman minik notaların çocukların hayatında güzel ve anlamlı izler bıraktığını düşünüyorum ve onları bu şekilde gördükçe ben mutlu oluyorum.

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Çocuklar için gelişim alanları açmak, yeteneklerinin keşfi için ilk adımı oluşturur. Uluslararası platformlarda bir kez daha ülkemizi gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerim ‘Minik Notalar’ ile birlikte çevrimiçi olarak katılacağımız Avrupa turnemizin hazırlıkları devam ediyor. İlk durak Almanya.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.