Gebzeli öğrenci gururumuz oldu!

Gebze 11.10.2021 - 15:27, Güncelleme: 11.10.2021 - 15:27
 

Gebzeli öğrenci gururumuz oldu!

Gebzeli öğrenci gururumuz oldu!

Gebze Müftülüğüne bağlı Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursu öğrencisi Ayşenur Akbaba, Kur’an-ı Kerim’i yüzüne okuma yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Gebze Çoban Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim görürken aynı anda Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan Ayşenur Akbaba, yarışma sürecinde Kocaeli’yi temsilen bölge yarışmalarında Kocaeli birincisi olduktan sonra Samsun’da yapılan Türkiye finalinde de aynı başarıyı göstererek Gebze’ye gurur kaynağı oldu. BAŞARILAR DİLEDİ Kaymakam Mustafa Güler, Türkiye birincisi olan Ayşenur Akbaba’yı makamında kabul ederek “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sağlıklı bir toplumun inşası ancak iyi ve güzel ahlaklı bir nesille mümkün olabilir. Kur’an ile hemhal olmak orada bizlere emredilen güzel ahlak, hak ile doğru yoldan ayrılmamak gibi davranış kurallarına ve hayat tarzına uymak çok önemli. İnşallah sizler de ahlakınızla, hal ve tavırlarınız ile bu güzel ahlakın örnek temsilcileri olacaksınız. Hayatınız boyunca sizlere muvaffakiyetler diliyorum.” dedi. AKBABA’YI ÖDÜLLENDİRDİ İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ı ve kurs öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Güler, Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Tenzile Safran ve kurs öğretmeni Betül Demir’i Başarı belgesi ile taltif ederken, Türkiye birincisi Ayşenur Akbaba’yı da ödüllendirdi.
Gebzeli öğrenci gururumuz oldu!

Gebze Müftülüğüne bağlı Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursu öğrencisi Ayşenur Akbaba, Kur’an-ı Kerim’i yüzüne okuma yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Gebze Çoban Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim görürken aynı anda Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan Ayşenur Akbaba, yarışma sürecinde Kocaeli’yi temsilen bölge yarışmalarında Kocaeli birincisi olduktan sonra Samsun’da yapılan Türkiye finalinde de aynı başarıyı göstererek Gebze’ye gurur kaynağı oldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Mustafa Güler, Türkiye birincisi olan Ayşenur Akbaba’yı makamında kabul ederek “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sağlıklı bir toplumun inşası ancak iyi ve güzel ahlaklı bir nesille mümkün olabilir. Kur’an ile hemhal olmak orada bizlere emredilen güzel ahlak, hak ile doğru yoldan ayrılmamak gibi davranış kurallarına ve hayat tarzına uymak çok önemli. İnşallah sizler de ahlakınızla, hal ve tavırlarınız ile bu güzel ahlakın örnek temsilcileri olacaksınız. Hayatınız boyunca sizlere muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

AKBABA’YI ÖDÜLLENDİRDİ

İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ı ve kurs öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Güler, Tülin Yıldırım Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Tenzile Safran ve kurs öğretmeni Betül Demir’i Başarı belgesi ile taltif ederken, Türkiye birincisi Ayşenur Akbaba’yı da ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.